Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

19/02/2018 03:21:48

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

RSS
Resultats: de 1 a 3 de 172
16/02/2018 Lideratge, motivació, treball en equip amb Charo Povedano al Yuzz/Explorer 2018

No tot ha de ser competitivitat, rivalitat. També cal saber treballar en equip i això requereix motivació, una motivació diferent de la que mou la competitivitat, i també requereix lideratge. Charo Povedano, experta en aquesta matèria, va estar amb nosaltres el 13 de febrer motivant, fent que els yuzzers/explorers treballessin en equip, tots a una, en un joc col·laboratiu.

09/02/2018 Consuelo Verdú visita Yuzz/Explorer SF amb una introducció al mètode Lean Startup

Consuelo Verdú ens va fer una visita el passat 7 de febrer, un roadshow dins de la programació d'aquest Yuzz/Explorer 2018. La seva sessió va ser una primera aproximació al Lean Startup, una metodologia d'emprenedoria centrada en el client/usuari, les necessitats que té, els problemes que té en la seva vida diària i de quina manera els podem resoldre aportant valor afegit i diferenciant-nos de la competència.

08/02/2018 Gener, resum de les accions innovadores del mes

Us fem un resum de les activitats i propostes innovadores que s'han produït a Sant Feliu o amb agents de la nostra ciutat com a protagonistes durant el mes de gener, que hem arrencat amb molta força. La més destacada d'elles, l'inici del Yuzz/Explorer, que a finals de mes va posar en marxa la sisena edició a la nostra ciutat amb una vintena de projectes en cartera.

123456789
Link to ObjectExecute action