Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

24/03/2018 11:00:16

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

RSS
Resultats: de 1 a 3 de 129
22/03/2018 Inauguració de CO-Innova Sant Feliu el 19 d'abril

La Torre del Roser es re inventa i fa un salt endavant: es converteix en centre de referència de la Creació i la Innovació Social i Tecnològica, un aparador de creativitat emergent i projectes d'innovació socioeconòmica amb capacitat transformadora i de creació d'oportunitats amb compromís comunitari, social i ambiental. L'espai de la gent sense por i amb ganes.

19/03/2018 Teknecultura, a l'esmorzar-networking "Les TIC a les indústries culturals"

L'empresa local de Sant Feliu Teknecultura, participarà el 21 de març a la sessió "Les TIC a les indústries culturals" que organitza el Centre Tecnològic de Catalunya (cTecno) i patrocina Barcelona Activa de l'Ajuntament de Barcelona. En format d'esmorzar-networking, la sessió es farà al Canòdrom Parc de Recerca Creativa a partir de les 9:15 h.

15/03/2018 Comencen els assessoraments de SECOT als participants del Yuzz/Explorer Sant Feliu

Per sisè any consecutiu Secotbcn (la delegació catalana de SECOT) ofereix els seus voluntaris per assessorar els joves emprenedors que estan donant forma, fent créixer, re orientant, si cal, els seus projectes al programa Yuzz/Explorer Sant Feliu. Assessorament totalment personalitzat, un tutor-mentor per a cada projecte per part d'empresaris sèniors que volen retornar a la societat els seus coneixements i expertesa directiva.

123456789
Link to ObjectExecute action