Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

18/01/2018 09:16:32

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Sant Feliu Innova

Sant Feliu Innova

Innovació i emprenedoria digital

Innovació i emprenedoria digital

Contingut de la pàgina

RSS
Resultats: de 1 a 3 de 152
17/01/2018 BIS'17: Appoyo, una xarxa ciutadana de suport a familiars i malalts de càncer

José Manuel Gómez, és l'artífex d'Appoyo, una iniciativa que vol acompanyar les persones malaltes de càncer i els seus familiars a través d'una xarxa de suport, tant física com digital. Recolzament en molts aspectes: fonamentalment emocional, però també pel que fa a la informació mèdica, laboral, social, de recerca... Appoyo és un dels projectes que el BIS'17 ha ajudat a testejar, provar ¿en forma de prototip¿ i accelerar durant els mesos de novembre i part de desembre de 2017. Aquesta entrevista ens aporta més detalls sobre el que realment és Appoyo.

15/01/2018 BIS'17: Amuuky, una plataforma per a la cria i tracte ètics de les mascotes

Us presentem Amuuky, un dels projectes que han participat al BIS'17, el programa de prototipat d'iniciatives d'innovació social del Baix Llobregat. Es tracta d'una plataforma per defensar la criança i el tracte ètic envers les mascotes. Darrere d'Amuuky hi ha en Jerónimo Manuel Guillén Fuentefría i Sergi Mora Sáez, dos joves molt compromesos amb el respecte a la natura i els animals.

11/01/2018 Allergeneat, un projecte Yuzz 2017 a Sant Feliu, arriba al mercat per ajudar les persones amb al·lèrgies o intoleràncies

Quim Sánchez va guanyar l'edició 2017 de YUZZ a Sant Feliu amb el prototip de d'Allergeneat. Es tracta d'una aplicació per a telefonia mòbil que informa de la presència de 14 al·lèrgens, els que per llei és obligatori que figurin a les etiquetes, en més de 100.000 productes d'alimentació. Ja està disponible al mercat, gratuïtament, per a sistemes operatius Android i IOS, i actualitza mensualment la seva base de dades.

123456789
Link to ObjectExecute action