Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

23/05/2017 07:14:22

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

CERCA

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Sant Feliu Innova

Sant Feliu Innova

Innovació i emprenedoria digital

Innovació i emprenedoria digital

Contingut de la pàgina

Contingut:
Resultats: de 1 a 3 de 90
22/05/2017 Dolors Reig, experta en comunicació, introdueix a les xarxes als alumnes de gamificació de la Torre del Roser

Els alumnes del curs d'Empoderament en Projectes Experiencials i Gaming del Projecte Singulars de Garantia Juvenil continuen avançant i estan explorant noves formes de comunicació amb Dolors Reig a Sant Feliu Innova.

22/05/2017 Tapper arriba a la final del concurs Pascual Start Up

El projecte Tapper, participant a la edició 2017 de Yuzz Sant Feliu, ha arribat a la final del concurs Pascual Startups, organitzat per Calidad Pascual,  en la categoria de medi ambient. Fins el 4 de juny està oberta la votació popular de projectes. Els ajudeu?
 

19/05/2017 Inici de l'activitat educativa de robòtica al Centre Demostrador de Creació i Innovació de la Torre del Roser

Ahir va començar l'activitat de robòtica, dinamitzada per Tangencial, en la que els joves de la nostra ciutat coneixeran Little Bits, un recurs open source basat en petits mòduls electrònics que es connecten entre si formant circuits i prototips com a comandaments d'un software que nosaltres mateixos podem crear.

123456789
Jump to ObjectExecute action