Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

24/01/2018 12:51:50

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

RSS
Resultats: de 1 a 3 de 157
23/01/2018 Febrer 2018: formacions al Punt TIC Biblioteca Montserrat Roig

Reprenem el ritme després d'un mes atípic, desembre, i de gener, en el qual hem continuat amb els d'abans de festes. Aquest febrer us oferim el Club Maker, un curs bàsic d'ofimàtica, per aprendre les principals eines de treball d'oficina, un curs per submergir-nos en els tràmits digitals i dues activitats infantils, en dissabte, donat l'enorme èxit que van tenir les que vam programar en el TecnoNadal. Al Punt TIC de la Biblioteca Montserrat Roig.

22/01/2018 Let's do it!, una campanya de micromecenatge que promou projectes emprenedors i creatius

Es busquen startups, projectes emprenedors i creatius. Un mes de feina intensa. Desafiaments constants. I 3.000€ en premis en cas d'èxit, a banda de sessions de coaching, mentoria, entre d'altres. La plataforma de micromecenatge de recompensa Ulule i el banc BStartup han posat en marxa la campanya-concurs Let's Do It!, amb l'objectiu d'impulsar el crowdfunding com a eina de difusió de projectes, assolir el finançament necessari i validar l'interès que genera en el mercat i la societat. 

24/01/2018 BIS'17: The Fish-E Company o com fer més atractives les exposicions i museus a través del vídeojoc

Us presentem The Fish-E Company. Darrere d'aquest nom hi ha la iniciativa de Felipe Ruiz per mirar de fer que els museus, les exposicions siguin més atractives, més interactives, més dinàmiques i al mateix temps es pugui recollir informació sobre el grau de satisfacció dels participants. Com? A través del vídejoc. The Fish-E Company ha pogut passar de la idea a la materialització gràcies a la seva participació en el BIS'17, un programa de prototipat de projectes d'innovació social. Felipe Ruiz ens explica com va sorgir la idea i cap a on va.

123456789
Link to ObjectExecute action