Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

25/04/2018 18:28:52

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

Accedir al canal RSS de Actualitat
Resultats: de 1 a 3 de 159
25/04/2018 Participa a PH Challenge Eurocycling, la campanya de micromecenatge de HPE_ORG

Els dies 5 i el 13 de maig, uneix-te a una causa solidària: el PH Challenge EuroCycling. HPE_ORG ha posat en marxa aquesta iniciativa de crowdfunding amb dos objectius socials: recaptar fons per a la recerca científica d’aquesta malaltia minoritària i aconseguir que els trams de la ruta ciclista Eurovelo 8 que passen per Espanya siguin segurs. El 5 de maig, a més a més, coincideix amb el Dia Mundial de la Hipertensió Pulmonar. 

20/04/2018 Hipertensión Pulmonar ORG, projecte guanyador dels premis BIS'17

María Rodríguez Reyes, de HPE_ORG, la comunitat virtual de suport mutu dels afectats d’hipertensió pulmonar, ha rebut el premi BIS’17 (Baix Innova Social). El premi s’atorga al projecte més destacat de cada edició i consisteix en una campanya de micromecenatge. En aquest cas servirà per impulsar PH Challenge EuroCycling, una iniciativa co-creada en col·laboració amb The Fish-E Company, un altre dels projectes participants al BIS’17.

16/04/2018 Mostra de projectes i trobada amb l'ecosistema innovador a la inauguració de CO-Innova Sant Feliu

La inauguració del nou centre CO-Innova Sant Feliu el dijous 19 d'abril serà una bona oportunitat per prendre contacte amb molts dels projectes i activitats que l'ompliran a partir d'ara i que impulsaran i dinamitzaran l'ecosistema innovador i tecnològic de Sant Feliu.

123456789
Link to ObjectExecute action