Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

22/04/2018 07:04:05

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

Accedir al canal RSS de Actualitat
Resultats: de 1 a 3 de 158
20/04/2018 Hipertensión Pulmonar ORG, projecte guanyador dels premis BIS'17

María Rodríguez Reyes, de HPE_ORG, la comunitat virtual de suport mutu dels afectats d’hipertensió pulmonar, ha rebut el premi BIS’17 (Baix Innova Social). El premi s’atorga al projecte més destacat de cada edició i consisteix en una campanya de micromecenatge. En aquest cas servirà per impulsar PH Challenge EuroCycling, una iniciativa co-creada en col·laboració amb The Fish-E Company, un altre dels projectes participants al BIS’17.

16/04/2018 Mostra de projectes i trobada amb l'ecosistema innovador a la inauguració de CO-Innova Sant Feliu

La inauguració del nou centre CO-Innova Sant Feliu el dijous 19 d'abril serà una bona oportunitat per prendre contacte amb molts dels projectes i activitats que l'ompliran a partir d'ara i que impulsaran i dinamitzaran l'ecosistema innovador i tecnològic de Sant Feliu.

12/04/2018 Març, resum de les accions innovadores del mes

Aquest és el resum de les activitats i propostes innovadores que nosaltres o agents col·laboradors de Sant Feliu hem dut a terme el mes de març. La notícia destacada del mes de març ha estat sense dubte l'anunci de la inauguració de CO-Innova Sant Feliu, la nova etapa i definició de la Torre del Roser, que esdevindrà un centre de referència de la Creació i la Innovació Social i Tecnològica, un aparador de creativitat emergent i projectes d'innovació socioeconòmica. Serà el 19 d'abril, a les 17 h.

123456789
Link to ObjectExecute action