Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

27/04/2018 05:01:45

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

Accedir al canal RSS de Actualitat
Resultats: de 1 a 3 de 161
26/04/2018 Allergeneat, premi al projecte més innovador atorgat per la Red Innpulso
L’aplicació Allegerneat, millor projecte Yuzz Sant Feliu a l’edició de 2017, ha rebut una altra distinció:  el guardó a projecte més innovador a la III Trobada d’alcaldes i alcaldesses amb la innovació que organitza la Red Innpulso. Allegerneat és una aplicació que informa de la presència d’al·lèrgens en productes alimentaris envasats amb un simple escaneig del codi de barres i ha estat escollida una de les startups punteres a Europa en el Mobile World Congress.
26/04/2018 Nou impuls i noves idees per seguir co-innovant a Sant Feliu

CO-Innova Sant Feliu és una realitat. A partir d’ara, Sant Feliu i la comarca sencera comptaran amb un nou pol d’atracció de la creativitat, la tecnologia, la innovació i el canvi social. La torre del Roser ja aglutinava molts d’aquests aspectes en diferents activitats i iniciatives, com els programes Yuzz/Explorer o BIS, les sessions formatives per a escoles, l’assessorament a projectes, el foment de propostes innovadores, etc. Tot això ara es potencia per situar-se a l’avantguarda del co-treball i la co-innovació en un espai de referència obert a les propostes de la ciutadania. 

25/04/2018 Participa a PH Challenge Eurocycling, la campanya de micromecenatge de HPE_ORG

Els dies 5 i el 13 de maig, uneix-te a una causa solidària: el PH Challenge EuroCycling. HPE_ORG ha posat en marxa aquesta iniciativa de crowdfunding amb dos objectius socials: recaptar fons per a la recerca científica d’aquesta malaltia minoritària i aconseguir que els trams de la ruta ciclista Eurovelo 8 que passen per Espanya siguin segurs. El 5 de maig, a més a més, coincideix amb el Dia Mundial de la Hipertensió Pulmonar. 

123456789
Link to ObjectExecute action