Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

19/04/2018 17:10:36

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

Accedir al canal RSS de Actualitat
Resultats: de 1 a 3 de 157
16/04/2018 Mostra de projectes i trobada amb l'ecosistema innovador a la inauguració de CO-Innova Sant Feliu

La inauguració del nou centre CO-Innova Sant Feliu el dijous 19 d'abril serà una bona oportunitat per prendre contacte amb molts dels projectes i activitats que l'ompliran a partir d'ara i que impulsaran i dinamitzaran l'ecosistema innovador i tecnològic de Sant Feliu.

12/04/2018 Març, resum de les accions innovadores del mes

Aquest és el resum de les activitats i propostes innovadores que nosaltres o agents col·laboradors de Sant Feliu hem dut a terme el mes de març. La notícia destacada del mes de març ha estat sense dubte l'anunci de la inauguració de CO-Innova Sant Feliu, la nova etapa i definició de la Torre del Roser, que esdevindrà un centre de referència de la Creació i la Innovació Social i Tecnològica, un aparador de creativitat emergent i projectes d'innovació socioeconòmica. Serà el 19 d'abril, a les 17 h.

10/04/2018 De Sant Feliu Innova a CO-Innova Sant Feliu

El proper 19 d'abril s'inaugura l'espai CO-Innova Sant Feliu, el centre que aglutinarà la creació i la innovació, tant social com tecnològica. Serà un salt endavant qualitatiu en molts aspectes que ja es venien portant a terme a Sant Feliu des de fa anys i en d'altres aspectes, una aposta per integrar serveis i facilitar-ne l'accés de la ciutadania. És un bon moment doncs per fer balanç. 

123456789
Link to ObjectExecute action