Educació i formació

23/05/2017 07:12:56

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

CERCA

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Contingut de la pàgina

Es presenta el Projecte Educatiu de Ciutat

El 20 de maig es presentarà a la Sala Ibèria el Projecte Educatiu de Ciutat, una eina estratègica que ha de permetre al conjunt de la ciutadania i a l'administració participar en la definició de les polítiques educatives locals.

Els casals d'estiu i els campus esportius obren inscripcions

Les inscripcions als casals d'estiu i campus esportius ja estan obertes. Com cada any, l'oferta és àmplia i variada i inclou també tallers i activitats d'oci en dies puntuals.

Activitats d'estiu per a infants i joves 2017
Els "Jocs al carrer" per a infants inicien temporada el 6 de maig

El dissabte 6 de maig, a les 11 h, es posa en marxa un any més el projecte "Jocs al carrer", que ofereix activitats gratuïtes per a infants d'entre 0 i 6 anys i les seves famílies al davant del Centre Cívic Les Tovalloles.

L'XI Fòrum de Treballs de Recerca distingeix cinc alumnes de Sant Feliu

Cinc alumnes de segon de Batxillerat de Sant Feliu han resultat premiats en l'onzena edició del Fòrum de Treballs de Recerca del curs 2016-2017 en que participen alumnes dels centres de secundària de Sant Feliu i Molins de Rei. 

Alumnes francesos i italians visiten Sant Feliu en el marc del programa Erasmus+ en què participa el Centre Xamfrà Sant Miquel

Una delegació d'alumnes de l'institut francès Lycée Le Bourget i de l'Istituto d'istruzione superiore Raffaele Piria d'Itàlia comparteixen experiències amb els nois i noies que estudien al Centre Xamfrà Taller Sant Miquel de Sant Feliu.

123456789

Departament d'Educació i Infància
Pl. Lluís Companys, 1
Tel. 93 685 80 02
Adreça electrònica: educacio@santfeliu.cat
Jump to ObjectExecute action