Educació i formació

24/01/2018 06:58:59

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Menú superior

Menú principal

Actualitat

RSS
Ple total a les activitats infantils TecnoNadal del Punt TIC

Llista d'espera a totes les activitats. L'èxit del TecnoNadal, les activitats infantils programades per a aquestes festes al Punt TIC de la Biblioteca Montserrat Roig, ha estat total. La combinació de tecnologia per a infants amb creativitat, diversió i cultura maker ha fet que les llistes de totes les activitats s'omplissin molt ràpidament, en molt pocs dies.

Gener 2018: formacions al Punt TIC Biblioteca Montserrat Roig

Després de Nadal tornen las formacions al Punt TIC amb la segona entrega dels cursos que vam iniciar al Desembre. Hi vols participar? Introducció a la informàtica 2, primeres passes amb el mòbil 2, Edició de fotos 2 i segon tastes de Disseny 3D. I el Club Maker de cada mes, no ho oblideu! Al Punt TIC de la Biblioteca Montserrat Roig!

Els projectes BIS'17 es presenten en societat a la Fira de l'Economia Social i Cooperativa

El programa BIS'17, Baix Innova Social, ha tancat portes l'edició d'enguany amb molt èxit, il·lusió, grans projectes i feina ben feta. La cirereta al pastís va ser la seva presència a la Fira de l'Economia Social i Cooperativa del Prat de Llobregat el cap de setmana del 15 al 17 de desembre. Una presentació en societat que a la vegada va servir perquè es posessin en pràctica les seves habilitats comunicatives amb un pitch o resum molt sintètic de cadascun. Ara és on comença tot, on cada projecte comença a caminar.

Es constitueix el nou Consell d'Infants de la ciutat

El Consell d'Infants de Sant Feliu per al curs 2017-2018 es va constituir oficialment en un acte que va tenir lloc aquest dilluns 20 de novembre a la Sala Ibèria.

El Punt TIC enceta una nova etapa a la biblioteca Montserrat Roig

Primera activitat d'aquest curs. Tret de sortida del nou Punt TIC, en un emplaçament nou, amb material nou i molta il·lusió per fer un salt endavant. Tallers nous, activitats noves, igualment tecnològiques, pensades per a un ampli ventall d'edats i col·lectius diversos. La biblioteca Montserrat Roig és a partir d'ara la nova seu del Telecentre Sant Feliu.

123456789

Departament d'Educació i Infància
Pl. Lluís Companys, 1
Tel. 93 685 80 02
Adreça electrònica: educacio@santfeliu.cat
Link to ObjectExecute action