Festes de Primavera

17/01/2018 12:11:06

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Menú superior

Menú principal

Salutació de l'alcalde

Festes de Primavera

Festes de Primavera

Tota la informació de les festes

Tota la informació de les festes

Contingut de la pàgina

Sant Feliu, roses, comerç, indústria i cultura per a tothom

 

Sr. Jordi San José Buenaventura, l'Alcalde

Amb l’arribada de la primavera Sant Feliu esclata amb els colors de les roses, al Roserar de Dot i de Camprubí, als nostres parcs i jardins, a les nostres rotondes i carrers i a les nostres cases. I al mes de maig, amb les Festes de Primavera, ho fa encara més de la de la mà de l’Exposició Nacional de Roses i de la Fira. Són dos esdeveniments vinculats l’un amb l’altre que converteixen la nostra ciutat en un gran aparador ple de vida i de colors, del qual tots i totes ens hem de sentir molt orgullosos.

L’Exposició Nacional de Roses fa 59 anys (l’any vinent estrenarà la seixantena) i ho fa enfortida i amb alguns canvis al seu interior que us convido a visitar. El treball de l’associació Amics de les Roses durant tot l’any fa que Sant Feliu estigui present dins i fora del nostre país com a Ciutat de les Roses i a més aquest any ens porta una nova Rosa President Maragall.

A la Fira continuem apostant pel comerç local, amb activitats i demostracions davant l’aparador Tendències, enguany Tendències Street, que vam posar en marxa l’any passat.

Molt aviat Sant Feliu tindrà un Pla del Clima i l’Energia. En aquest sentit a la Fira Verda, instal·lada a la plaça de la Vila, us ensenyarem el full de ruta en el que treballa l’Ajuntament per esdevenir una ciutat més sostenible. I evidentment podreu participar de les activitats que s’hi faran per tal de poder aplicar a casa vostra mesures més sostenibles d’estalvi energètic i reciclatge, en definitiva, per assegurar un futur millor per als nostres fills i filles.

Les Festes de Primavera no serien festes sense el treball de les entitats culturals, juvenils, de lleure, esportives, educatives i de gent gran.

Serà un cap de setmana molt ple d’activitats per gaudir-ne i sentir-nos orgullosos de la nostra ciutat i de la nostra gent. Gràcies a tots i totes les persones que ho feu possible i gaudiu de les Festes.


Jordi San José
L’alcalde

Link to ObjectExecute action