Festes de Primavera

21/04/2018 06:09:28

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Festes de Primavera
Tota la informació de les festes

Activitats per a tothom, sostenibilitat, música i gastronomia

Com cada any, en el marc de les Festes de Primavera s’organitzen moltes activitats culturals i de lleure com cercaviles, sardanes, teatre... En destaca la Mostra d’Activitats i Folklore Tradicional i Popular, el Festival Buti+Farra+Sound, el Firajoc, al parc Nadal, i el Firesport, al col·legi Verge de la Salut.

Fira Verda és a la plaça de la Vila i posa l'accent en el que s'està fent a la nostra ciutat per millorar la sostenibilitat: el que es fa a les escoles i el full de ruta en el que treballa l’Ajuntament. A més podeu participar de les activitats que s’hi fan per tal de poder aplicar a casa vostra mesures més sostenibles d’estalvi energètic i reciclatge, en definitiva, per assegurar un futur millor per als nostres fills i filles.

L’Escola Municipal de Música enguany amenitza l'Exposició Nacional de Roses amb concerts de petit format a diferents indrets dels jardins i del palau Falguera. A més participa en una cercavila diumenge amb les bandes de música d'Esplugues i Sant Boi.

El recinte firal també compta per primea vegada amb un espai de degustació a Tendències Street, davant l'aparador de Tendències (c. Laureà Miró, 187). A més d'El Tast i la Mostra de vins, caves i gastronomia, ubicats al passeig Bertrand, on es pot menjar, beure i gaudir d’actuacions musicals.

Link to ObjectExecute action