Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

24/07/2017 18:35:59

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Contingut de la pàgina

Procés de seleccció de plans d'ocupació

Ha finalitzat la primera fase del procés de selecció de plans d'ocupació que s'inclouen en el marc del Programa complementari de foment de l'ocupació local 2017-2018 de la Diputació de Barcelona. 

Per consultar les llistats de persones que passen a la següent fase, feu clic aquí

 

La regidora Cinta Daudé participa en la cloenda dels projectes singulars de garantia juvenil

La regidora d'Activitat Econòmica i Ocupació, Cinta Daudé, ha participat aquest dijous 6 de juliol en la cloenda dels projectes singulars de garantia juvenil de la Fundació Futur celebrada a L'Hospitalet.

Calendari de Formació en Creació i Gestió d'empreses 2017

L'ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, conjuntament amb els ajuntaments de Sant Joan Despí i Sant Just Desvern, fa públic el Calendari 2017 de les accions formatives adreçades a persones emprenedores, comerços, empreses de nova creació i empreses ja consolidades.

 

Visita de la Regidora M. Cinta Daudé a l'empresa Leoni

La Regidora d'Activitat Econòmica i Ocupació M. Cinta Daudé, va visitar el passat divendres 30 de juny l'empresa Leoni Systems, ubicada a Sant Feliu de Llobregat. Aquesta visita estava emmarcada en les celebracions que està realitzant l'empresa durant el 2017, per commemorar els 100 anys de la seva fundació. 

Es lliuren els diplomes als 42 joves que s'han format en els programes PFI-PTT 2017

Un total de 42 joves reben el certificat que acredita que han superat els cursos del Programa de Formació i Inserció (PFI)-Pla de Transició al Treball (PTT) que es va posar en marxa el setembre de 2016.

123456789
Jump to ObjectExecute action