Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

26/04/2017 08:08:22

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

CERCA

Menú superior

Menú principal

La ciutadania opina

Contingut de la pàgina

La ciutadania opina

L’Ajuntament posa a l’abast de la ciutadania la possibilitat d’expressar les seves opinions en diferents mitjans de comunicació municipals. En concret, els ciutadans i ciutadanes que ho vulguin poden enviar articles per publicar en el web municipal o en l’edició impresa d’El Butlletí.

Informació de com participar, normes i formularis de participació

 

Opinions publicades:

07/07/2016 Crisi de valors

Fa uns dies vaig tenir un contratemps amb un agent de la policia local que és digne de comentar. Jo anava en cotxe amb la meva filla quan vaig veure una companya de feina que està embarassada i que venia de l'ambulatori per uns dolors que amb prou feines la deixaven caminar. 

07/07/2016 Agradezco la buena acogida

Mediante la presente quiero agradecer la acogida que nos brinda Sant Feliu de Llobregat y sus instituciones, al considerarnos como ciudadanos con plenos derechos y obligaciones.

07/07/2016 Un agraïment sincer

Fa uns dies vaig tenir la mala sort de perdre el meu moneder, amb tota la documentació a dintre. No em vaig adonar fins que, ja a la feina, un bon senyor em va trucar i em va dir que la tenia. Fins a trobar el meu número van fer una bona tasca de recerca, tant interna al moneder com trucant a algun telèfon que van trobar-hi per si algú em podia localitzar. 

09/05/2016 Ciudadanos con plenos derechos y obligaciones

Mediante la presente quiero agradecer la acogida que nos brinda Sant Feliu de Llobregat y sus instituciones por considerarnos como ciudadanos con plenos derechos y obligaciones.

13/03/2015 En el fil de la memòria, un record...

Vaig haver d'anar al Jutjat i el meu camí em va fer passar per dins del parc Nadal; vaig sentir-me molt contenta per la feina que s'hi està fent, la veritat és que feia falta.

Jump to ObjectExecute action