Dependent/a de carnisseria
Durada: 200 hores
- INICI: setembre de 2017
- FINALITZACIÓ: novembre de 2017
- HORARI: De dilluns a divendres, pendent de concretar
- LLOC DE REALITZACIÓ: Aula Sant Feliu
CONTINGUTS
1. Selecció i proveïment de productes càrnics.
2. Manipulació de la carn (certificat higiene alimentària).
3. Gestió i administració d'una carnisseria.
4. Tècniques de venda. Comunicació i comportament vers al client.
5. Prevenció de riscos laborals.
6. Pràctiques laborals
7. Mòdul d'orientació professional
Aquesta formació va destinada preferentment a la població dels barris de Can Calders i La Salut inscrits com a demandants d'ocupació al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya.
Inscripció oberta
Informació: Aula Sant Feliu Tel. 93 685 08 98 A/e: aula@santfeliu.cat | Informació: Can Maginàs Tel. 93 685 07 83 A/e: maginas@santfeliu.cat |
Acció subvencionada perl Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc del Projecte "Treball als Barris".