Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

19/02/2018 19:16:33

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

RSS
Resultats: de 1 a 3 de 193
19/02/2018 Cloqq, una plataforma online de continguts STEAM

El programa municipal Sant Feliu Innova manté diversos contactes amb possibles partners per al nou espai d'innovació social i tecnològic que s'inaugurarà a la ciutat a l'abril. Un dels més destacats és EVERIS i el seu living lab a Barcelona. És un laboratori d'innovació i cocreació amb punts en comú amb projectes que es treballen a la nostra ciutat, com la innovació educativa i les competències STEAM, l'ecosistema emprenedor jove de base tecnològica o el testeig de prototips en entorns reals urbans mitjançant el Social Urban Lab de Sant Feliu. 

16/02/2018 Lideratge, motivació, treball en equip amb Charo Povedano al Yuzz/Explorer 2018

No tot ha de ser competitivitat, rivalitat. També cal saber treballar en equip i això requereix motivació, una motivació diferent de la que mou la competitivitat, i també requereix lideratge. Charo Povedano, experta en aquesta matèria, va estar amb nosaltres el 13 de febrer motivant, fent que els yuzzers/explorers treballessin en equip, tots a una, en un joc col·laboratiu.

09/02/2018 Consuelo Verdú visita Yuzz/Explorer SF amb una introducció al mètode Lean Startup

Consuelo Verdú ens va fer una visita el passat 7 de febrer, un roadshow dins de la programació d'aquest Yuzz/Explorer 2018. La seva sessió va ser una primera aproximació al Lean Startup, una metodologia d'emprenedoria centrada en el client/usuari, les necessitats que té, els problemes que té en la seva vida diària i de quina manera els podem resoldre aportant valor afegit i diferenciant-nos de la competència.

123456789
Link to ObjectExecute action