Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

21/02/2018 02:39:21

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

RSS
Resultats: de 1 a 3 de 195
20/02/2018 Sant Feliu participa a la jornada LabTech4Social sobre startups amb impacte social

Sant Feliu Innova ha participat a la jornada 'Liderant l'ecosistema d'innovació amb impacte social' que ha organitzat Ship2b centrat específicament en l'entorn de les persones grans i les persones amb discapacitat. La jornada, organitzada en el marc del laboratori d'idees Tech4Social, ha debatut sobre com millorar les fórmules per millorar la qualitat de vida dels col·lectius vulnerables, de les ciutats, a partir dels ecosistemes d'innovació social.

20/02/2018 Apunta't a l'Innobus 2018, fins al 28 de febrer

Es busquen joves en atur, amb formació universitària, de l'àrea metropolitana, que vulguin fer visible el seu talent. L'Innobus posa en contacte aquests joves graduats amb empreses de l'àrea metropolitana, els ofereix un programa de reptes i acceleració i també compta amb premis relacionats amb la innovació i l'emprenedoria. Aquest és el tercer any de l'Innobus i ara creix fins a multiplicar-se per dos i donar cabuda a 80 joves dels 36 municipis metropolitans.

19/02/2018 Cloqq, una plataforma online de continguts STEAM

El programa municipal Sant Feliu Innova manté diversos contactes amb possibles partners per al nou espai d'innovació social i tecnològic que s'inaugurarà a la ciutat a l'abril. Un dels més destacats és EVERIS i el seu living lab a Barcelona. És un laboratori d'innovació i cocreació amb punts en comú amb projectes que es treballen a la nostra ciutat, com la innovació educativa i les competències STEAM, l'ecosistema emprenedor jove de base tecnològica o el testeig de prototips en entorns reals urbans mitjançant el Social Urban Lab de Sant Feliu. 

123456789
Link to ObjectExecute action