Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

30/04/2017 07:00:33

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

CERCA

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Contingut de la pàgina

Programa empresarial "Accelera el creixement"

Programa Accelera el Creixement, de suport a empreses amb alt potencial de creixement promogut per Diputació de Barcelona i PIMEC. Ofereix 60 hores de formació i d'assessorament amb experts en estratègia, finançament, innovació, internacionalització, entre altres, per tal d'abordar els projectes de creixement empresarial.

Servei de creació d'empreses: Ares Salo de Bellesa Orgànica

Donem la benvinguda al municipi a un nou projecte d'emprenedoria, una nova proposta de serveis pels ciutadans:  "ARES, SALÓ DE BELLESA" al carrer Josep Maria de Molina núm. 16.

 

Atípics: Programa d'emprenedoria social per a joves a Catalunya

Tens una idea i vols posar-la en marxa? Resideixes a Catalunya? Atípics selecciona 20 joves d'entre 18 i 29 anys que tinguin el temps i l'energia per fer realitat la seva idea.

La regidora d'Activitat Econòmica i Ocupació participa en la jornada sobre l'economia circular a l'AMB

La regidora d'Activitat Econòmica i Ocupació, Cinta Daudé, ha participat aquest dimecres, 5 d'abril, en la jornada sobre el potencial de l'economia circular a l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

Torna la campanya del Supermes a Sant Feliu!

El SuperMes del Baix Llobregat torna a convidar grans i petits a gaudir d'activitats i descomptes exclusivament pensats per a les famílies.

123456789
Jump to ObjectExecute action