Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

11/12/2017 12:12:11

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Contingut de la pàgina

RSS
La Borsa de Treball Local implanta millores al procés d'inscripció a ofertes de treball

Des del passat dimecres dia 29 de novembre, el Servei Local d'Ocupació de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat ha posat en marxa millores en el procediment d'inscripció a les ofertes de treball del web municipal.

S'inicien dos plans d'ocupació que permetran la inserció laboral de 23 persones

Els contractes dels dos nous plans d'ocupació tindran un any de durada i facilitaran l'ocupació de 23 persones amb dificultats socioeconòmiques.

S'engega una nova campanya "De ruta amb el Tram"

Torna la campanya turística "De ruta amb el Tram" per descobrir les activitats, visites i restaurants del Baix Llobregat de l'entorn del tramvia (línies T1, T2 i T3).

 

Sant Feliu es fa visible gràcies a la continuïtat de l'oferta gastronòmica de l'Aire Restaurant, Restaurant 08980 i La Teteria India, i l'incorporació del Restaurant Sabores en aquesta nova edició.

Totes les propostes amb promocions, es poden consultar al web www.rutadeltram.cat.  

Us convidem a gaudir de la campanya!

Co-crea amb el teu client i fidelitza'l

Què és una empresa sense els seus clients? La fidelització de clients és una manera d'assegurar les vendes i amb la co-creació impliques als teus clients en la generació de nous productes i serveis alhora que et serveix per conèixer quines són les seves necessitats i poder-les satisfer.

Vine el proper dia 30 de novembre al seminari: CO-CREA AMB EL TEU CLIENT I FIDELITZA'L, adreçat a persones emprenedores, responsables de màrqueting, persones autònomes i comerços.

Més informació aquí

Connecta't 2

Aquesta segona edició es dirigeix molt especialment als comerços locals, amb l'objectiu que es puguin beneficiar de l'estalvi energètic i econòmic, tot mantenint el mateix grau de servei.

 

123456789
Link to ObjectExecute action