Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

20/02/2018 16:29:30

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

RSS
Resultats: de 1 a 3 de 194
20/02/2018 Apunta't a l'Innobus 2018, fins al 28 de febrer

Es busquen joves en atur, amb formació universitària, de l'àrea metropolitana, que vulguin fer visible el seu talent. L'Innobus posa en contacte aquests joves graduats amb empreses de l'àrea metropolitana, els ofereix un programa de reptes i acceleració i també compta amb premis relacionats amb la innovació i l'emprenedoria. Aquest és el tercer any de l'Innobus i ara creix fins a multiplicar-se per dos i donar cabuda a 80 joves dels 36 municipis metropolitans.

19/02/2018 Cloqq, una plataforma online de continguts STEAM

El programa municipal Sant Feliu Innova manté diversos contactes amb possibles partners per al nou espai d'innovació social i tecnològic que s'inaugurarà a la ciutat a l'abril. Un dels més destacats és EVERIS i el seu living lab a Barcelona. És un laboratori d'innovació i cocreació amb punts en comú amb projectes que es treballen a la nostra ciutat, com la innovació educativa i les competències STEAM, l'ecosistema emprenedor jove de base tecnològica o el testeig de prototips en entorns reals urbans mitjançant el Social Urban Lab de Sant Feliu. 

16/02/2018 Lideratge, motivació, treball en equip amb Charo Povedano al Yuzz/Explorer 2018

No tot ha de ser competitivitat, rivalitat. També cal saber treballar en equip i això requereix motivació, una motivació diferent de la que mou la competitivitat, i també requereix lideratge. Charo Povedano, experta en aquesta matèria, va estar amb nosaltres el 13 de febrer motivant, fent que els yuzzers/explorers treballessin en equip, tots a una, en un joc col·laboratiu.

123456789
Link to ObjectExecute action