Cursos, tallers i activitats

23/01/2018 00:43:23

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Menú superior

Menú principal

Cursos, tallers i activitats

Cursos, tallers i activitats

Escollir el diaEscollir la hora
Escollir el diaEscollir la hora
RSS
Let's do it!, una campanya de micromecenatge que promou projectes emprenedors i creatius

Es busquen startups, projectes emprenedors i creatius. Un mes de feina intensa. Desafiaments constants. I 3.000€ en premis en cas d'èxit, a banda de sessions de coaching, mentoria, entre d'altres. La plataforma de micromecenatge de recompensa Ulule i el banc BStartup han posat en marxa la campanya-concurs Let's Do It!, amb l'objectiu d'impulsar el crowdfunding com a eina de difusió de projectes, assolir el finançament necessari i validar l'interès que genera en el mercat i la societat. 

BIS'17: Eh!ventos que suman, el punt de trobada entre comerç local i compromís social

Eh!ventos que Suman és la proposta innovadora que està posant en marxa Solange Réchencq gràcies al programa BIS'17, la iniciativa que ajuda a donar forma, polir, provar i testejar projectes amb vocació d'aconseguir innovació social al Baix Llobregat. Eh!ventos que suman ajuda el comerç local o empreses que contracten persones amb risc d'exclusió social a aconseguir nous clients través d'esdeveniments socials i culturals.

BIS'17: BonDiaMon, comunicació audiovisual de qualitat per a les ONG

BonDiaMon és una iniciativa nascuda des de dins de l'ecosistema ONG de cooperació per ajudar les ONG que vulguin ¿la gran majoria molt petites¿ a ser visibles, a tenir visibilitat dins del panorama comunicatiu en què vivim, dominat per l'audiovisual i canalitzat a través de les denominades xarxes socials. La seva ideòloga i impulsora és Noemi Fuster, ha polit i millorat BonDiaMon gràcies al programa de prototipat de projectes d'innovació social BIS'17. Ens en fa cinc cèntims en aquesta entrevista i vídeo de presentació. 

BIS'17: Appoyo, una xarxa ciutadana de suport a familiars i malalts de càncer

José Manuel Gómez, és l'artífex d'Appoyo, una iniciativa que vol acompanyar les persones malaltes de càncer i els seus familiars a través d'una xarxa de suport, tant física com digital. Recolzament en molts aspectes: fonamentalment emocional, però també pel que fa a la informació mèdica, laboral, social, de recerca... Appoyo és un dels projectes que el BIS'17 ha ajudat a testejar, provar, en forma de prototip, i accelerar durant els mesos de novembre i part de desembre de 2017. Aquesta entrevista ens aporta més detalls sobre el que realment és Appoyo.

Arrenca el BIS'17 amb una allau de projectes entre mans

Amb 13 projectes ha arrencat el BIS'17. Són més dels que en principi estava previst acollir, prova de l'interès i èxit de convocatòria que ha tingut la segona edició d'aquesta iniciativa que combina innovació social, economia col·laborativa, emprenedoria i territori, en aquest cas el Baix Llobregat. Tots ells treballaran del 2 de novembre al 14 de desembre.

123
Link to ObjectExecute action