Cursos, tallers i activitats

21/02/2018 23:34:02

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Menú superior

Menú principal

Cursos, tallers i activitats

Cursos, tallers i activitats

Escollir el diaEscollir la hora
Escollir el diaEscollir la hora
RSS
Apunta't a l'Innobus 2018, fins al 28 de febrer

Es busquen joves en atur, amb formació universitària, de l'àrea metropolitana, que vulguin fer visible el seu talent. L'Innobus posa en contacte aquests joves graduats amb empreses de l'àrea metropolitana, els ofereix un programa de reptes i acceleració i també compta amb premis relacionats amb la innovació i l'emprenedoria. Aquest és el tercer any de l'Innobus i ara creix fins a multiplicar-se per dos i donar cabuda a 80 joves dels 36 municipis metropolitans.

Lideratge, motivació, treball en equip amb Charo Povedano al Yuzz/Explorer 2018

No tot ha de ser competitivitat, rivalitat. També cal saber treballar en equip i això requereix motivació, una motivació diferent de la que mou la competitivitat, i també requereix lideratge. Charo Povedano, experta en aquesta matèria, va estar amb nosaltres el 13 de febrer motivant, fent que els yuzzers/explorers treballessin en equip, tots a una, en un joc col·laboratiu.

Consuelo Verdú visita Yuzz/Explorer SF amb una introducció al mètode Lean Startup

Consuelo Verdú ens va fer una visita el passat 7 de febrer, un roadshow dins de la programació d'aquest Yuzz/Explorer 2018. La seva sessió va ser una primera aproximació al Lean Startup, una metodologia d'emprenedoria centrada en el client/usuari, les necessitats que té, els problemes que té en la seva vida diària i de quina manera els podem resoldre aportant valor afegit i diferenciant-nos de la competència.

L'escola Tramuntana enceta el cicle d'activitats educatives STEAM

Els fonaments de la robòtica han arribat també a l'escola d'educació especial Tramuntana. El 30 de gener van començar les activitats educatives STEAM (combinació de Ciència, Tecnologia, Enginyeria, Art i Matemàtiques) que ofereix Sant Feliu Innova al llarg d'aquest curs i l'escola Tramuntana va ser l'encarregada d'inaugurar-lo amb una introducció a la robòtica sobre la base de les caixes d'aprenentatge Littlebits.

Tret de sortida per als vint projectes participants al Yuzz/Explorer 2018

Primera trobada, contacte i sessió de treball amb els emprenedors joves de la nova edició del Yuzz, ara denominat Explorer, el 30 de gener. I fil a l'agulla: presentacions dels participants, els seus projectes, les coordinadores, el personal de Sant Feliu Innova... i primer roadshow amb Jordi Garcia Serra. Aquest és el sisè any que Sant Feliu acull aquest programa de suport impulsat pel CISE i del Banc Santander.

123
Link to ObjectExecute action