Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

23/01/2018 10:32:29

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

RSS
Resultats: de 1 a 3 de 155
22/01/2018 Let's do it!, una campanya de micromecenatge que promou projectes emprenedors i creatius

Es busquen startups, projectes emprenedors i creatius. Un mes de feina intensa. Desafiaments constants. I 3.000€ en premis en cas d'èxit, a banda de sessions de coaching, mentoria, entre d'altres. La plataforma de micromecenatge de recompensa Ulule i el banc BStartup han posat en marxa la campanya-concurs Let's Do It!, amb l'objectiu d'impulsar el crowdfunding com a eina de difusió de projectes, assolir el finançament necessari i validar l'interès que genera en el mercat i la societat. 

22/01/2018 BIS'17: Eh!ventos que suman, el punt de trobada entre comerç local i compromís social

Eh!ventos que Suman és la proposta innovadora que està posant en marxa Solange Réchencq gràcies al programa BIS'17, la iniciativa que ajuda a donar forma, polir, provar i testejar projectes amb vocació d'aconseguir innovació social al Baix Llobregat. Eh!ventos que suman ajuda el comerç local o empreses que contracten persones amb risc d'exclusió social a aconseguir nous clients través d'esdeveniments socials i culturals.

19/01/2018 BIS'17: BonDiaMon, comunicació audiovisual de qualitat per a les ONG

BonDiaMon és una iniciativa nascuda des de dins de l'ecosistema ONG de cooperació per ajudar les ONG que vulguin ¿la gran majoria molt petites¿ a ser visibles, a tenir visibilitat dins del panorama comunicatiu en què vivim, dominat per l'audiovisual i canalitzat a través de les denominades xarxes socials. La seva ideòloga i impulsora és Noemi Fuster, ha polit i millorat BonDiaMon gràcies al programa de prototipat de projectes d'innovació social BIS'17. Ens en fa cinc cèntims en aquesta entrevista i vídeo de presentació. 

123456789
Link to ObjectExecute action