Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

16/01/2018 12:23:02

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Sant Feliu Innova

Sant Feliu Innova

Innovació i emprenedoria digital

Innovació i emprenedoria digital

Contingut de la pàgina

RSS
Resultats: de 1 a 3 de 151
15/01/2018 Amuuky, una plataforma per a la cria i tracte ètics de les mascotes

Us presentem Amuuky, un dels projectes que han participat al BIS'17, el programa de prototipat d'iniciatives d'innovació social del Baix Llobregat. Es tracta d'una plataforma per defensar la criança i el tracte ètic envers les mascotes. Darrere d'Amuuky hi ha en Jerónimo Manuel Guillén Fuentefría i Sergi Mora Sáez, dos joves molt compromesos amb el respecte a la natura i els animals.

11/01/2018 Allergeneat, un projecte Yuzz 2017 a Sant Feliu, arriba al mercat per ajudar les persones amb al·lèrgies o intoleràncies

Quim Sánchez va guanyar l'edició 2017 de YUZZ a Sant Feliu amb el prototip de d'Allergeneat. Es tracta d'una aplicació per a telefonia mòbil que informa de la presència de 14 al·lèrgens, els que per llei és obligatori que figurin a les etiquetes, en més de 100.000 productes d'alimentació. Ja està disponible al mercat, gratuïtament, per a sistemes operatius Android i IOS, i actualitza mensualment la seva base de dades.

28/12/2017 Ple total a les activitats infantils TecnoNadal del Punt TIC

Llista d'espera a totes les activitats. L'èxit del TecnoNadal, les activitats infantils programades per a aquestes festes al Punt TIC de la Biblioteca Montserrat Roig, ha estat total. La combinació de tecnologia per a infants amb creativitat, diversió i cultura maker ha fet que les llistes de totes les activitats s'omplissin molt ràpidament, en molt pocs dies.

123456789
Link to ObjectExecute action