Festes de Primavera

24/02/2018 14:52:32

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Menú superior

Menú principal

Festes de Primavera
Tota la informació de les festes

Exposició Nacional de Roses

L’Exposició Nacional de Roses és un dels actes culturals més importants de l’any i un dels esdeveniments més emblemàtics de la ciutat. La mostra s’instal·la al Palau Falguera, on es poden veure i olorar unes 10.000 roses (entre roses d’hivernacle, roses de jardí i rosers en flor) d'entre 300 i 400 varietats diferents. Com ja és habitual, hi ha roses procedents de diferents punts de Catalunya, Espanya, Europa i de la resta del món.

Exposició Nacional de Roses 2017

Els muntatges i la decoració floral de la 59a Exposició Nacional de Roses seran de temàtica lliure. Com cada any, les estances interiors i els jardins del Palau Falguera acolliran l’exposició, que obrirà les portes el divendres 12 de maig, a les 20 h, després del pregó de la Rosa a l’Auditori del Palau.

L’Exposició, organitzada per l’Ajuntament amb la participació de l’Associació Amics de les Roses, permetrà veure i olorar més de 10.000 roses (entre roses d’hivernacle, roses de jardí i rosers en flor) de més de 300 varietats diferents.

L’entrada a l’Exposició és gratuïta i l’horari de visita és divendres, de 20 a 21 h, i dissabte i diumenge, de 10 a 21 h.

Xerrades, demostracions florals i concursos de roses

En el marc de l’Exposició Nacional de Roses s’organitzen conferències, demostracions d’art floral i tallers de roses per a infants i adults. A més, se celebren diversos concursos de roses on hi participen tant professionals com amateurs. També hi ha una zona dedicada a l’artesania d’elements amb roses, així l'exposició del 57è Concurs de fotografia Rosa d’Or.

Visites guiades al Roserar de Dot i de Camprubí

El parc del Roserar de Dot i de Camprubí, ubicat al barri de les Grases, és un altre dels escenaris de les Festes de Primavera. L'Ajuntament organitza visites guiades per conèixer aquest espai natural que compta amb més de 400 varietats de rosers. Un trenet portarà gratuïtament la ciutadania des de l'entrada de l'Exposició Nacional de Roses i fins al roserar, en horaris d’11 a 13 i de 17 a 20 h.

Actuacions de l’Escola Municipal de Música

De divendres a diumenge, a la pèrgola de l'Exposició Nacional de Roses i als jardins del Palau Falguera.

 Escola Municipal de Música

Degustació de roses i flors

Durant el cap de setmana diversos restaurants i pastisseries oferiran en els seus menús plats fets amb roses, en el marc de les Jornades gastronòmiques ‘La Cuina de les Roses’. Es tracta de l’únic certamen gastronòmic on les roses són les protagonistes de totes les receptes de cuina (www.lacuinadelesroses.cat).

 

Imatge de l'Exposició Nacional de Roses

 

Link to ObjectExecute action