Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

19/11/2017 05:33:59

Idioma

Identificació

Inici

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Contingut de la pàgina

RSS
Connecta't 2
Connecta't 2

Aquesta segona edició es dirigeix molt especialment als comerços locals, amb l'objectiu que es puguin beneficiar de l'estalvi energètic i econòmic, tot mantenint el mateix grau de servei.

 

L'ajuntament contractarà 3 persones sense feina amb formació superior inscrits a Garantia Juvenil

L'Ajuntament de Sant Feliu contractarà en pràctiques durant sis mesos un total de 3 joves que actualment estiguin sense feina i sense formar-se, però que hagin finalitzat estudis superiors, ja sigui universitaris o bé els corresponents a cicles formatius de grau mitjà o superior.

"La teva compra sostenible" arriba a tota la ciutat
"La teva compra sostenible" arriba a tota la ciutat

 A principis de més engegavem la prova pilot del servei de recollida i lliurament social i sostenible de compres a domicili (noticia) als barris de La Salut i Can Calders. 15 comerços es van apuntar i ja ha començat el servei.

Doncs bé, ara toca obrir l'oportunitat a la resta del comerç de Sant Feliu de Llobregat de guanyar competitivitat ampliant la seva oferta de serveis al client i avançar cap a la Responsabilitat Social que caracteritza al petit comerç.

No deixeu perdre aquesta oportunitat i inscriviu-vos ara mateix en aquest enllaç.

Sant Feliu, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern sumen esforços per a la campanya de Nadal
Sant Feliu, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern sumen esforços per a la campanya de Nadal

Es presenta al Palau Falguera la campanya conjunta dels tres municipis amb la participació dels representants del comerç local de les poblacions.

 

Línia de préstecs per a emprenedors, autònoms i pimes
Línia de préstecs per a emprenedors, autònoms i pimes

 La Generalitat ha publicat una nova línia de préstecs per al finançament de projectes d'autònoms, micro, petites i mitjanes empreses dels àmbits del comerç i els serveis, l'artesania i la moda.

Trobareu la informació en aquest enllaç

El termini de presentació de sol·licituds s'inicia el 7 de novembre i finalitzarà el  26 de setembre de 2018 o fins exhaurir el pressupost. 

123456789
Link to ObjectExecute action