Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

19/10/2017 09:26:36

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Menú superior

Menú principal

Directori de xarxes

Xarxes socials

Aquesta pàgina conté la relació de les xarxes socials a través de les quals l’Ajuntament es comunica amb la ciutadania. Feu clic a les icones que us interessin i es carregarà un giny que mostra les cinc entrades més recents de la xarxa social seleccionada amb la possibilitat d'enllaçar amb el seu entorn web corresponent. Podeu carregar tants ginys com vulgueu, tenir-los plegats o desplegats i ordenar-los de la manera que us vagi millor. El web recordarà la configuració que feu en el vostre ordinador per tal que la tingueu disponible cada vegada que hi entreu.

FlickrAjuntament
tanca widgetplega widget
InstagramBiblioteca
tanca widgetplega widget
FacebookCC Mas Lluí
tanca widgetplega widget
02/10/2017 16:19
RELACIÓ TALLERS TRIMESTRE OCTUBRE AL CENTRE CÍVIC MAS LLUÍ IOGA Dilluns de 18.00h a 19.30h i de 19.30h a 21.00h. Preu alumne: 60€/Trimestre (no soci) 55€/Trimestre (socis entitats Centre Cívic Mas Lluí) CONVERSA EN ANGLÈS Dilluns de 19.30h a 21.00h. Preu alumne: 60€/Trimestre (no soci) 55€/Trimestre (socis entitats Centre Cívic Mas Lluí) CONVERSA EN ALEMÀN Dilluns de 19.00h a 2.30H.. Preu alumne: 60€/Trimestre (no soci) 55€/Trimestre (socis entitats Centre Cívic Mas Lluí) TALLER BAZUMFIT Dimarts de 19.00h. a 20.00h. i de 20.00h. a 21.00h. Preu alumne: 60€/Trimestre (no soci) 55€/Trimestre (socis entitats Centre Cívic Mas Lluí) TALLER DE ROBÒTICA EDUCATIVA AMB LEGO WEDOPER A NENS/NENES (6 A 12 ANYS) Dimarts de 17.30 a 18.30h. Preu alumne: 90€/Trimestre CONVERSA EN ANGLÈS Dimats de 19.00 a 20.30h. Preu alumne: 60€/Trimestre (no soci) 55€/Trimestre (socis entitats Centre Cívic Mas Lluí) MUSICA I DANSA PER ALS MES PETITS Dimecres de 17.30 a 18.30h Preu alumne: 60€/Trimestre (no soci) 55€/Trimestre (socis entitats Centre Cívic Mas Lluí) PILATES Dimecres de 19.00 a 20.00h i de 20.00 a 21.00h Preu alumne: 55€/Trimestre (socis entitats Centre Cívic Mas Lluí) TALLER QI GONG PER LA SALUT I EL BENESTAR (La gimnàstica de la lentitud) Divendres de 17.30h.a 18.45h. i de 18.45h. a 20.00h. Preu alumne: 60€/Trimestre (no soci) 55€/Trimestre (socis entitats Centre Cívic Mas Lluí) Organitza: ASSOCIACIÓ DE VEÏNS I VEÏNES DE MAS LLUÍ I CENTRE D'ESTUDIS COMARCALS DEL BAIX LLOBREGAT Informació i inscripcions: Tardes de 16.00h. a 21.00h. al tel. 93 666 06 48 ccmasllui@santfeliu.cat
FacebookJoves
tanca widgetplega widget
InstagramJoves
tanca widgetplega widget
FacebookRàdio SF
tanca widgetplega widget
FacebookSF Innova
tanca widgetplega widget
09/10/2017 13:10
ACTUALITZACIÓ: S'AMPLIA EL TERMINI D'INSCRIPCIÓ FINS DIMECRES 25 D'OCTUBRE! Estàs desenvolupant la teva idea, projecte? Ets emprenedor/a, o intra-emprenedor/a en una organització? Una de les teves paraules clau és #InnovacióSocial? AIXÒ ÉS PER TU! Inscripcions fins el 20 d'Octubre en aquest link �� http://bit.ly/2xrQBWR ------------------------- El #BIS és una iniciativa de la #XISC (Xarxa d'Innovació Social i Col·laborativa del Baix Llobregat) i desenvolupat per Lazzum. GRATIS I SENSE LÍMIT D'EDAT! Seleccionem 12 participants! Són 12 sessions experiencials i pràctiques, amb metodologies àgils de desenvolupament com Design Thinking, Prototype Thinking i Lean-startup. I molt important, orientat a que obtinguis materials/resultats tangibles del teu propi projecte. Les sessions seran en Novembre i Desembre, dimarts i dijous de 16h a 20h a l'edifici de Sant Feliu Innova (al costat de l'estació de renfe i de parking gratuït). Tindràs l'oportunitat de participar en la IV Setmana de la Co-Innovació del Baix Llobregat i relacionar-te amb l'ecosistema innovador del Baix. I el programa finalitzarà amb un event obert per a donar a conèixer els projectes i prototips. Visibilitat i testeig! �� Si ho tens clar, endavant amb el formulari d'inscripció! http://bit.ly/2xrQBWR Tenes el rum-rum però encara tens dubtes? Contacta'ns! al mail santfeliuinnova@gmail.com o al telèfon 93 685 80 24. Si coneixes algú o alguna entitat que li pogués interessar... comparteix, comparteix! �� "Baix Innova Social és una iniciativa de la XISC, Xarxa d'Innovació Social i Col·laborativa del Baix Llobregat, una iniciativa pública posada en marxa al 2015 i que compta amb el suport de l'Àrea de Desenvolupament Econòmica Local de la Diputació de Barcelona"
02/10/2017 12:51
El proper dijous 5/10 a les 18:00, a la Biblioteca Montserrat Roig, es realitzarà l'acte de clausura de l'edició 2017 del programa Yuzz - Jóvenes con ideasZ Sant Feliu, de suport a l'emprenedoria jove. En aquest acte contarem amb la participació d'emprenedors locals com BondiamonMon i #Teknecultura, i també presentarem la nova edició del programa BIS'17 - Baix Innova Social. Ens agradaria que ens acompanyéssiu en aquest dia especial i coneguéssiu als nostres emprenedors i els seus projectes. També és un dia ideal per a que tota persona emprenedora o amb una idea, conegui els programes #BIS i #YUZZ, les persones involucrades, així com relacionar-se amb emprenedors de Sant Feliu i de la regió del Baix Llobregat. Si coneixeu alguna persona o entitat que els podria interessar, agraïrem tota difusió :) YUZZ Celebrem a Sant Feliu la finalització d'una nova promoció de Yuzz, programa de suport a l'emprenedoria jove, que per cinquè any s'ha realitzat a Sant Feliu. Amb el programa Yuzz des de Sant Feliu Innova els hem recolzat en la incorporació de la innovació i la base tecnològica en el seu projecte, acompanyat amb metodologia Lean Startup i Design Thinking, així com la incorporació d'una nova mirada gràcies al nombre de projectes d'innovació social que també han format part de Yuzz en aquesta promoció. Complementant d'aquesta manera els serveis que des de l'Ajuntament tenim a disposició dels emprenedors i emprenedores des de diferents àmbits. En aquest acte de cloenda del YUZZ, es farà entrega de diplomes als participants, i coneixerem al guanyador Quim Sánchez amb Allergeneat. BIS - Baix Innova Social A Sant Feliu tenim vocació d'innovació i volem recolzar especialment aquells projectes o idees que poden esdevenir transformadores de la nostra societat a la nostra comarca. Per a impulsar el prototipatge de projectes d'innovació social, presentarem la nova edició del programa Baix Innova Social (BIS'17), en el que es treballaran idees i es materialitzaran propostes, amb una visió "lean", d'accions concretes, i resultats tangibles. Baix Innova Social és una iniciativa de la XISC, Xarxa d'Innovació Social i Col·laborativa del Baix Llobregat, una iniciativa pública posada en marxa al 2015 i que compta amb el suport de l'Àrea de Desenvolupament Econòmica Local de la Diputació de Barcelona. Els joves emprenedors que vinguin a aquest acte, veuran que formen part d'un ecosistema emprenedor que existeix a Sant Feliu, i amb el que podran establir noves sinèrgies, així com informar-se de primera ma dels programes BIS'17 i YUZZ'18.
FacebookT. als Barris
tanca widgetplega widget
TwitterT. als Barris
tanca widgetplega widget
Link to ObjectExecute action