Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

23/02/2018 19:29:15

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Menú superior

Menú principal

Directori de Serveis
Comunicació

Directori de Serveis - Comunicació

Dades informatives
Ràdio Sant Feliu

Ràdio Sant Feliu és l'emissora municipal de la ciutat, que emet a través del 105.3 FM amb la vocació de ser un servei públic. A més, també es pot escoltar a través d'Internet. Com a mitjà de comunicació local, l'objectiu de l'emissora és oferir a la ciutadania una programació basada en la proximitat, és a dir, prioritzant en els continguts la informació sobre tot el que passa a Sant Feliu.

La programació inclou tant programes de producció pròpia com d'altres que s'emeten des de La Xarxa, plataforma multimèdia de suport a l'audiovisual local, de la qual Ràdio Sant Feliu en forma part.

Entre els programes, destaca "Línia directa amb l'alcalde", espai de periodicitat mensual en què l'alcalde de la ciutat respon en directe les preguntes de la ciutadania des de l'estudi de Ràdio Sant Feliu.

L'emissora emet les 24 hores del dia.

936666985
Més informació:

Conegue tota la informació de Ràdio Sant Feliu des del seu web: podreu escoltar la ràdio en directe, veure la graella de programes, escoltar el vostre programa preferit a la carta i els últims podcasts i molt més.

Podeu seguir tota l'actualitat d'aquest mitjà a través de les xarxes socials:

Alguns dels continguts que emet Ràdio Sant Feliu també es comparteixen amb el web de l'Informatiu Comarcal del Baix Llobregat

Llocs on es realitza
iconrelCase.title
>
Galeria d'imatges
Link to ObjectExecute action