Cursos, tallers i activitats

16/01/2018 12:12:37

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Menú superior

Menú principal

Cursos, tallers i activitats

Contingut de la pàgina

Cursos, tallers i activitats

Escollir el diaEscollir la hora
Escollir el diaEscollir la hora
RSS
Arrenca el BIS'17 amb una allau de projectes entre mans

Amb 13 projectes ha arrencat el BIS'17. Són més dels que en principi estava previst acollir, prova de l'interès i èxit de convocatòria que ha tingut la segona edició d'aquesta iniciativa que combina innovació social, economia col·laborativa, emprenedoria i territori, en aquest cas el Baix Llobregat. Tots ells treballaran del 2 de novembre al 14 de desembre.

Taller dinamitzat de creació de sinèrgies dins de la 4a Setmana de la Co-innovació

Avui 6 de novembre comença la 4a edició de la Setmana de la Co-innovació al Baix Llobregat! Podeu consultar l'agenda de tots els esdeveniments a diferents municipis del Baix entrant a aquest enllaç: http://co-innova.citilab.eu/#citilabcornella. Et volem convidar aquest dijous 9 de novembre, de 16 a 20 h, a la presentació del programa BIS'17 i de la XISC (Xarxa d'Innovació Social i Col·laborativa) al Centre Cívic Les Tovalloles.

Amuuky, una plataforma per a la cria i tracte ètics de les mascotes

Us presentem Amuuky, un dels projectes que han participat al BIS'17, el programa de prototipat d'iniciatives d'innovació social del Baix Llobregat. Es tracta d'una plataforma per defensar la criança i el tracte ètic envers les mascotes. Darrere d'Amuuky hi ha en Jerónimo Manuel Guillén Fuentefría i Sergi Mora Sáez, dos joves molt compromesos amb el respecte a la natura i els animals.

Gener 2018: formacions al Punt TIC Biblioteca Montserrat Roig

Després de Nadal tornen las formacions al Punt TIC amb la segona entrega dels cursos que vam iniciar al Desembre. Hi vols participar? Introducció a la informàtica 2, primeres passes amb el mòbil 2, Edició de fotos 2 i segon tastes de Disseny 3D. I el Club Maker de cada mes, no ho oblideu!

Sessió informativa de Yuzz/Explorer a la Casa d'Oficis 'Sant Feliu més sostenible'

Dilluns 12 de desembre YUZZ/Explorer va realitzar una sessió informativa amb els participants de la Casa d'Oficis Sant Feliu més sostenible de l'Ajuntament de Sant Feliu d'enguany. Sessió informativa i també de captació de possibles participants, aprofitant que es va ampliar el termini d'inscripció fins al 15 de desembre.

12
Link to ObjectExecute action