Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

29/05/2017 02:18:02

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

CERCA

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Contingut de la pàgina

Les Agents Cíviques tornen al municipi

La figura de l'agent cívica és coneguda a la ciutat i s'integra dins de la ciutadania com una eina transversal i substancial per a la sensibilització ciutadana i la cohesió social.  A partir d'ara, dues noves agents cíviques estaran presents als carrers realitzant tasques de sensibilització i informació per tal de fomentar una bona convivència.  

Període de preinscripció als Programes de Formació i Inserció (PFI)

Del 15 al 26 de maig s'obre el període de preinscripció als Programes de Formació i Inserció (PFI). Les persones interessades s'han d'adreçar a l'Aula Sant Feliu en horari de dilluns a divendres, al matí de 8.30 a 13 h i a la tarda de 17 a 19 h.

La 38a Fira Comercial i Industrial i el 'Tendències Street', una manera diferent de descobrir les botigues

Un any més, Sant Feliu esdevindrà un gran recinte firal, ple d'estands i parades als carrers del centre del municipi, amb motiu de la celebració de la 38a Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat. 

Projecte Cultura Emprenedora a l'Escola (CuEmE)

Les coopertatives escolars del municipi "Emprekids" i "Virsa Express" de l'Escola Verge de la Salut, es preparen per la venda dels seus productes a la Fira de Maig aquest cap de setmana.

Programa empresarial "Accelera el creixement"

Programa Accelera el Creixement, de suport a empreses amb alt potencial de creixement promogut per Diputació de Barcelona i PIMEC. Ofereix 60 hores de formació i d'assessorament amb experts en estratègia, finançament, innovació, internacionalització, entre altres, per tal d'abordar els projectes de creixement empresarial.

123456789
Jump to ObjectExecute action