El Consistori

11/12/2017 03:14:18

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Menú superior

Menú principal

L'opinió

Contingut de la pàgina

L'opinió

Amb motiu de les eleccions municipals del 24 de maig, i tal com es va acordar en el Consell de Comunicació, es posa a disposició de les vuit formacions polítiques que es presenten a les eleccions un espai al web de l’Ajuntament on puguin expressar la seva opinió i demanar el vot a la ciutadania.

Últimes opinions publicades:

 

RSS
ICV-EUiA-E
14/06/2017
Un equipament per al Mas Lluí, un equipament per a Sant Feliu

Una de les primeres accions d'aquest mandat va ser posar en marxa la diagnosi del Pla d'Habitatge i per aquest motiu, vam sol·licitar un estudi a l'Institut d'Estudis Regionals i Metropolitans de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

PSC-CP
14/06/2017
Seguimos trabajando, seguimos cumpliendo

Poco a poco, pero de una forma inexorable temas que formaban parte de nuestras propuestas electorales y que hemos defendido desde hace años avanzan. Los socialistas seguimos trabajando y seguimos cumpliendo lo que prometimos.

ERC-AM
14/06/2017
Pisos tutelats sí, i més equipaments també

No, el govern de Sant Feliu no ens proposa una requalificació de terrenys per canviar equipaments per habitatges. Diguem-ho clar i rotundament. Mai com fins ara el consistori ha tingut tants grups a l'oposició, ni tants ulls fiscalitzant l'acció de govern.

Ciutadans
14/06/2017
Nosotros, con los ciudadanos

A dos años vista de las elecciones locales éste es el escenario político: a un lado la ciudadanía y Ciutadans, liderando la oposición.

PDeCat
14/06/2017
Una plaça de la Vila a l'altura de la ciutat

Un dels espais més representatius de Sant Feliu està lluny de ser un motiu d'orgull per al municipi. Un dels espais més representatius de qualsevol municipi és la seva plaça principal i el nucli antic que habitualment trobem al seu voltant.

CC Veïns
14/06/2017
Solucionar el conflicto hoy, evitará el problema mañana

En nuestro modelo de sociedad la queja y las reivindicaciones son muy heterogéneas, producto de una realidad socio-cultural muy plural. La aparición de nuevos conflictos es inevitable y el poder político ha de prevenir y velar para que estos conflictos tengan solución evitando su enquistamiento y que terminen en problema social.

PP
14/06/2017
Seguimos reclamando lógica y justicia en el cementerio

Dentro de unos meses hará dos años que empecé a preocuparme por el funcionamiento del cementerio de Sant Feliu.

Junts per Sant Feliu
07/10/2016
¡Bajada del IBI sí! ¡Subida de impuestos no!

El pasado mes de julio en el pleno municipal se debatió bajar el IBI un 3% durante 3 años, fuera polémicas partidistas de años atrás, resoluciones judiciales... nos centramos en el hoy y el mañana, no en el pasado.

Menú de xarxes socials

 • Facebook
 • Twitter
 • Blocs
 • Youtube
 • Flickr
 • Linkedin
 • Instagram

Menú de contactes

 • Plaça de la Vila, 1
 • 08980 Sant Feliu de Llobregat
 • Tel. 93 685 80 00
 • ajuntament@santfeliu.cat

Menú inferior central

Link to ObjectExecute action