Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

24/11/2017 12:19:58

Idioma

Identificació

Inici

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Contingut de la pàgina

RSS
S'engega una nova campanya "De ruta amb el Tram"
S'engega una nova campanya "De ruta amb el Tram"

Torna la campanya turística "De ruta amb el Tram" per descobrir les activitats, visites i restaurants del Baix Llobregat de l'entorn del tramvia (línies T1, T2 i T3).

 

Sant Feliu es fa visible gràcies a la continuïtat de l'oferta gastronòmica de l'Aire Restaurant, Restaurant 08980 i La Teteria India, i l'incorporació del Restaurant Sabores en aquesta nova edició.

Totes les propostes amb promocions, es poden consultar al web www.rutadeltram.cat.  

Us convidem a gaudir de la campanya!

Inici de cursos de formació ocupacional. Sessió informativa el proper 30 de novembre
Inici de cursos de formació ocupacional. Sessió informativa el proper 30 de novembre

L'Ajuntament posarà en marxa properament 7 accions formatives adreçades prioritàriament a persones desocupades, 6 certificats de professionalitat i un curs d'idiomes. Les especialitats que s'ofereixen són: gestor de magatzems, comerç internacional, anglès gestió comercial, disseny web, comptabilitat i atenciosociosanitària a persones dependents en institucions i domicilis.  Aquestes accions s'iniciaran durant el primer trimestre de 2018.

Els cursos estan subvencionats pel Servei d'Ocupació de Catalunya i cofinançats pel Fons Social Europeu.

Co-crea amb el teu client i fidelitza'l
Co-crea amb el teu client i fidelitza'l

Què és una empresa sense els seus clients? La fidelització de clients és una manera d'assegurar les vendes i amb la co-creació impliques als teus clients en la generació de nous productes i serveis alhora que et serveix per conèixer quines són les seves necessitats i poder-les satisfer.

Vine el proper dia 30 de novembre al seminari: CO-CREA AMB EL TEU CLIENT I FIDELITZA'L, adreçat a persones emprenedores, responsables de màrqueting, persones autònomes i comerços.

Més informació aquí

Connecta't 2
Connecta't 2

Aquesta segona edició es dirigeix molt especialment als comerços locals, amb l'objectiu que es puguin beneficiar de l'estalvi energètic i econòmic, tot mantenint el mateix grau de servei.

 

L'ajuntament contractarà 3 persones sense feina amb formació superior inscrits a Garantia Juvenil

L'Ajuntament de Sant Feliu contractarà en pràctiques durant sis mesos un total de 3 joves que actualment estiguin sense feina i sense formar-se, però que hagin finalitzat estudis superiors, ja sigui universitaris o bé els corresponents a cicles formatius de grau mitjà o superior.

123456789
Link to ObjectExecute action