Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

24/11/2017 03:03:13

Idioma

Identificació

Inici

Menú superior

Menú principal

Convivència i civisme

Directori de Serveis

Directori de Serveis

Convivència i civisme

Convivència i civisme

Contingut de la pàgina

Dades informatives
Línia 900 666 685, pel manteniment de la ciutat
Una línia telefònica gratuïta que permet un millor coneixement de l'estat de la ciutat i actuar més eficaçment en la solució dels incidents que es detectin a la via pública per tal de:
 
- Mantenir l'espai públic en bon estat gràcies a un millor coneixement de les incidències i una solució més ràpida dels desperfectes que es comuniquin
 
- Fomentar el civisme com a eina de col·laboració imprescindible per aconseguir els millors resultats en benefici del nostre espai comú de convivència.
  • Incidències amb l’enllumenat (avaries, deficiències, fanals trencats, etc.). El servei es restablirà en 24 hores sempre que no es requereixi obra civil o intervenció de la companyia elèctrica. La reposició dels fanals es realitzarà en 72 hores.
  • Desperfectes de la senyalització viària. Els senyals de trànsit amb desperfectes es reposaran o arranjaran en 72 hores.
  • Avaries en el clavegueram. En aquest cas, se senyalitzaran les avaries perquè ningú no prengui mal i es procedirà al seu arranjament en el menor espai de temps possible. Les tapes seran substituïdes en 72 hores.
  • Desperfectes en el mobiliari urbà. El mobiliari urbà trencat el retirarem en 24 hores, el repararem en 48 hores o el reposarem en 72 hores, segons el seu estat.

De dilluns a divendres, de 8 a 20 h

900666685
Link to ObjectExecute action