Concursos i premis

26/06/2017 14:23:01

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Menú superior

Menú principal

Concursos i premis

Agenda i calendaris

Agenda i calendaris

Concursos i premis

Concursos i premis

Contingut de la pàgina

Concursos i premis

Concurs d'artistes per a la realització d'un mural a la Plaça de la Salut

Entre els dies 15 de juny i 15 de setembre de 2017 es podran presentar al concurs d'artistes per participar en el projecte de Concurs per al disseny i pintat d'un mural a la Plaça de la Salut de Sant Feliu de Llobregat.

Entenem com a pintura mural tota aquella que es realitza sobre un suport arquitectònic i que es relaciona plàsticament i simbòlicament amb el seu entorn urbà. La realització d'aquest mural forma part de les obres per a la millora de la Plaça de la Salut, a Sant Feliu de Llobregat.

El mural simbolitzarà la lluita dels col·lectius veïnals del barri de la Salut, que amb les seves reivindicacions van aconseguir la construcció de la plaça fa 30 anys. El mural es realitzarà durant el primer trimestre del 2018.

L'artista seleccionat tindrà una residència artística per conèixer la ciutat i el context del marc de la seva intervenció, i realitzarà l'obra durant la primavera 2018.

Per a més informació accediu a les bases de la convocatòria publicdes en el BOPB del 15 de juny de 2017, seguint aquest enllaç: 

Bases de la convocatòria del concurs d'artistes per a la realització d'un mural a la Plaça de la Salut.
Es convoca el 13è Concurs de relats breus per a dones Joana Raspall

El Casal de la Dona de Sant Feliu ha convocat el 13è Concurs de relats breus per a dones Joana Raspall. El termini per presentar els escrits finalitza el 22 de setembre de 2017.

Bases 13è Concurs de relats breus per a dones Joana Raspall
Jump to ObjectExecute action