Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

23/02/2018 05:53:51

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

RSS
Resultats: de 1 a 3 de 196
21/02/2018 Sant Feliu col·laborarà en el disseny d'un Observatori Intel·ligent de l'Envelliment

Sant Feliu serà una de les ciutats, com a membre de la Xarxa Innpulso (Red de Ciudades de Ciencia e Innovación) , que col·laborarà en el disseny i posada en funcionament d'un Observatori Intel·ligent de l'Envelliment. Aquest Observatori treballarà amb dates obertes i tècniques d'aprenentatge automàtic per desenvolupar polítiques públiques innovadores i efectives en aquesta àrea. El projecte comptarà amb la participació de 7 països més.

20/02/2018 Sant Feliu participa a la jornada LabTech4Social sobre startups amb impacte social

Sant Feliu Innova ha participat a la jornada 'Liderant l'ecosistema d'innovació amb impacte social' que ha organitzat Ship2b centrat específicament en l'entorn de les persones grans i les persones amb discapacitat. La jornada, organitzada en el marc del laboratori d'idees Tech4Social, ha debatut sobre com millorar les fórmules per millorar la qualitat de vida dels col·lectius vulnerables, de les ciutats, a partir dels ecosistemes d'innovació social.

20/02/2018 Apunta't a l'Innobus 2018, fins al 28 de febrer

Es busquen joves en atur, amb formació universitària, de l'àrea metropolitana, que vulguin fer visible el seu talent. L'Innobus posa en contacte aquests joves graduats amb empreses de l'àrea metropolitana, els ofereix un programa de reptes i acceleració i també compta amb premis relacionats amb la innovació i l'emprenedoria. Aquest és el tercer any de l'Innobus i ara creix fins a multiplicar-se per dos i donar cabuda a 80 joves dels 36 municipis metropolitans.

123456789
Link to ObjectExecute action