Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

27/04/2017 20:35:13

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

CERCA

Menú superior

Menú principal

Serveis d'educació i formació

Contingut de la pàgina

Serveis d'educació i formació

Resultats: de 1 a 10 de 24
Títol
L'Ajuntament ofereix als diferents centres educatius de la ciutat una àmplia i variada relació d'activitats educatives amb l'objectiu de facilitar als alumnes el coneixement del municipi i l'entorn des de diferents àmbits.

Els alumnes adquireixen a través de l'experimentació coneixements vinculats a la història o el patrimoni local, el medi ambient, la convivència, l'esport o les noves tecnologies, entre altres. Algunes de les activitats també formen part del Pla Educatiu d'Entorn.

Entre les activitats que es duen a terme destaquen les visites de les escoles a l'Ajuntament, al Mercat Municipal o a les indústries del municipi. Entre les propostes de caire cultural, l'Ajuntament organitza la Campanya d'arts escèniques que permet a infants i joves veure espectacles teatrals, de música o altres disciplines artístiques. Els centres educatius també poden fer sortides al CineBaix en el marc del Cicle de cinema i drets humans.
L'Escola Municipal de Música de Sant Feliu ofereix un ensenyament de qualitat basat en la motivació a través de la pràctica artística. Està oberta a totes les edats i a tots els estils de música i fomenta l'aprenentatge musical de manera creativa.

El centre promou la participació de l'alumnat en formacions instrumentals i vocals. Alhora, potencia el vincle dels seus membres amb la vida cultural i festiva de la ciutat

Departament d'Educació i Infància
Pl. Lluís Companys, 1
Tel. 93 685 80 02
Adreça electrònica: educacio@santfeliu.cat
Jump to ObjectExecute action