Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

18/12/2017 13:55:39

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Sant Feliu Innova

Sant Feliu Innova

Innovació i emprenedoria digital

Innovació i emprenedoria digital

Contingut de la pàgina

RSS
Resultats: de 1 a 3 de 147
18/12/2017 Els projectes BIS'17 es presenten en societat a la Fira de l'Economia Social i Cooperativa

El programa BIS'17, Baix Innova Social, ha tancat portes l'edició d'enguany amb molt èxit, il·lusió, grans projectes i feina ben feta. La cirereta al pastís va ser la seva presència a la Fira de l'Economia Social i Cooperativa del Prat de Llobregat aquest cap de setmana del 15 al 17 de desembre. Una presentació en societat que a la vegada va servir perquè es posessin en pràctica les seves habilitats comunicatives: un pitch o resum molt sintètic per donar-se a conèixer. Ara és on comença tot, on cada projecte comença a caminar.

14/12/2017 Sessió informativa de Yuzz/Explorer a la Casa d'Oficis 'Sant Feliu més sostenible'

Dilluns 12 de desembre YUZZ/Explorer va realitzar una sessió informativa amb els participants de la Casa d'Oficis Sant Feliu més sostenible de l'Ajuntament de Sant Feliu d'enguany. Sessió informativa i també de captació de possibles participants, aprofitant que es va ampliar el termini d'inscripció fins al 15 de desembre.

13/12/2017 TECNO NADAL: Activitats Infantils Desembre 2017

Aquest Nadal us proposem unes activitats molt especials al Punt TIC de la biblioteca Montserrat Roig. Barrejarem tecnologia, imaginació, creativitat, robots, circuits electrònics, programació, scratch, reciclatge d'objectes, leds... i ens ho passarem molt bé.  Tots els dies de les vacances de Nadal, a la tarda. Per a infants a partir de 8 anys.

123456789
Link to ObjectExecute action