Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

22/02/2017 11:40:56

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

CERCA

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Contingut de la pàgina

Calendari de Formació en Creació i Gestió d'empreses 2017

L'ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, conjuntament amb els ajuntaments de Sant Joan Despí i Sant Just Desvern, fa públic el Calendari 2017 de les accions formatives adreçades a persones emprenedores, comerços, empreses de nova creació i empreses ja consolidades.

 

Seminari Pack TIC: Wordpress

Vols conèixer i treballar amb un dels gestors de blogs i webs més utilitzats del mercat? Vols crear la teva pròpia botiga online?

Els propers 23 de febrer, 2 i 6 de març comencem un conjunt de tres seminaris, dos teòrics i un pràctic, adreçat a persones emprenedores, autònoms, empreses i comerços.

"Planifica el teu web i crea'l amb Wordpress" i "Descobreix com vendre des del teu web de Wordpress, amb el Pluggin Woocommerce"

L'Ajuntament i AEPLA signen un conveni de col·laboració per millorar la competitivitat dels polígons i les empreses

L'Ajuntament i l'Associació d'Empresaris dels Polígons Industrials de Sant Feliu signen un conveni per millorar els serveis dels polígons de la ciutat, així com la competitivitat de les empreses que hi estan ubicades.

L'Ajuntament contracta 19 persones de més de 45 anys en el marc de nous plans d'ocupació

L'Ajuntament ha contractat 19 persones en el marc del programaTreball i Formació. Les contractacions es van fer efectives entre finals de desembre i primers de gener, i han beneficiat persones que estaven en situació d'atur i que tenen més de 45 anys. 

Es lliuren els certificats als participants formats en el Dispositiu de Treball als Barris en el segon semestre de 2016

El Centre Cívic Les Tovalloles va acollir el divendres, 3 de febrer, l'acte de cloenda i lliurament de diplomes als alumnes de 4 accions formatives en el marc del projecte Treball als barris.

123456789
Jump to ObjectExecute action