Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

22/01/2018 13:26:09

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

RSS
Resultats: de 1 a 3 de 154
22/01/2018 BIS'17: Eh!ventos que suman, el punt de trobada entre comerç local i compromís social

Eh!ventos que Suman és la proposta innovadora que està posant en marxa Solange Réchencq gràcies al programa BIS'17, la iniciativa que ajuda a donar forma, polir, provar i testejar projectes amb vocació d'aconseguir innovació social al Baix Llobregat. Eh!ventos que suman ajuda el comerç local o empreses que contracten persones amb risc d'exclusió social a aconseguir nous clients través d'esdeveniments socials i culturals.

19/01/2018 BIS'17: BonDiaMon, comunicació audiovisual de qualitat per a les ONG

BonDiaMon és una iniciativa nascuda des de dins de l'ecosistema ONG de cooperació per ajudar les ONG que vulguin ¿la gran majoria molt petites¿ a ser visibles, a tenir visibilitat dins del panorama comunicatiu en què vivim, dominat per l'audiovisual i canalitzat a través de les denominades xarxes socials. La seva ideòloga i impulsora és Noemi Fuster, ha polit i millorat BonDiaMon gràcies al programa de prototipat de projectes d'innovació social BIS'17. Ens en fa cinc cèntims en aquesta entrevista i vídeo de presentació. 

17/01/2018 BIS'17: Appoyo, una xarxa ciutadana de suport a familiars i malalts de càncer

José Manuel Gómez, és l'artífex d'Appoyo, una iniciativa que vol acompanyar les persones malaltes de càncer i els seus familiars a través d'una xarxa de suport, tant física com digital. Recolzament en molts aspectes: fonamentalment emocional, però també pel que fa a la informació mèdica, laboral, social, de recerca... Appoyo és un dels projectes que el BIS'17 ha ajudat a testejar, provar, en forma de prototip, i accelerar durant els mesos de novembre i part de desembre de 2017. Aquesta entrevista ens aporta més detalls sobre el que realment és Appoyo.

123456789
Link to ObjectExecute action