Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

27/06/2017 19:26:14

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Menú superior

Menú principal

Actualitat cultural

Cultura

Cultura

Tota la informació cultural de la ciutat

Tota la informació cultural de la ciutat

Contingut de la pàgina

El Centre Cívic Les Tovalloles ofereix els músics la possibilitat d'actuar en els "Dimecres de música"

El Centre Cívic Les Tovalloles organitza els "Dimecres de música", activitat en el marc de la qual es fan actuacions o concerts de petit format per donar a conèixer músics, corals i altres formacions que intenten obrir-se pas en el panorama musical.

La nit de Sant Joan porta revetlles populars a diferents barris

La nit més curta de l'any tornarà a omplir de festa els carrers de la ciutat, on enguany se celebraran diverses revetlles populars en diferents barris.

Festes al carrer de Joan de Batlle, del 22 al 25 de juny

El carrer de Joan de Batlle celebra des del dijous 22 fins al diumenge 25 de juny la seva tradicional festa major, coincidint amb la festivitat de Sant Joan.

La festivitat de Corpus es commemora amb catifes florals a la plaça de la Vila i l'ou com balla al claustre de la Catedral

Per commemorar la festivitat del Corpus, del dijous 15 al diumenge 18 de juny, el petit claustre de la Catedral acollirà el tradicional 'Ou com balla'. A més, el diumenge es confeccionaran catifes de flors a la pl. Vila.

La nova Biblioteca Montserrat Roig comença a funcionar després d'una inauguració molt participativa

Aquest dilluns 12 de juny comença a funcionar oficialment la Biblioteca Montserrat Roig amb una imatge completament nova després de la inauguració de dissabte passat.

123456789
Jump to ObjectExecute action