Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

25/11/2017 04:49:33

Idioma

Identificació

Inici

Menú superior

Menú principal

Tots els equipaments

Equipaments

Equipaments

De l'A a la Z

De l'A a la Z

Contingut de la pàgina

Identificació
Biblioteca Montserrat Roig
La Biblioteca Montserrat Roig esdevé un centre de difusió i d'activitats culturals, i també de formació en noves tecnologies. Esdevé un aparador cultural, fomenta el gust per la lectura i facilita l'accés lliure i gratuït a la informació i al coneixement. La remodelació i ampliació de l'edifici de 2017 la converteix en un espai per desenvolupar-hi tot tipus d'inquietuds culturals.
936850186

Hivern (12 setembre - 25 juny):

Matí: de dimarts a dissabte, de 10 a 14h

Tarda: de dilluns a divendres, de 16 a 20:30h

Estiu (26 juny - 11 setembre):

Matí: divendres, de 9:30 a 14:30h

Tarda: de dilluns a dijous, de 15:30 a 21h

Un edifici accessible i sostenible

Està adaptat per a persones amb discapacitats. Disposa d’ascensor, de paviment tàctil que facilita l’encaminament de les persones invidents o amb dificultats visuals, i incorpora el servei de bucle magnètic, perquè les persones amb pròtesis auditives tinguin una millor percepció sonora.

És un edifici sostenible amb el medi ambient: l’enllumenat és led, les aixetes disposen de controladors de consums i l’aire condicionat funciona amb geotèrmia (sistema que aprofita la temperatura del subsòl per refredar l’aigua). 

Planta baixa

  • Àrea infantil i Espai família  - Una zona molt més gran, amb racons per a l'estada dels petits lectors, en funció de l'edat.
  • Sala multimèdia - Amb 15 ordinadors, sistema de projecció i impressora 3D.
  • Sala "El temps de les cireres" - Un espai acollidor per fer tallers de diferents disciplines.

Planta 1

  • Recepció i informació.
  • Autonomia en el préstec - Les persones usuàries gestionaran elles mateixes el préstec. Es podrà fer el retorn de documents les 24 h des del caixer exterior de l'edifici.
  • Aquí ve de gust llegir! - Espais més confortables dedicats a la lectura de diaris i revistes, guies i literatura de viatges, així com a imatge i so.

Planta 2

  • Servei Internet i+ - Les persones usuàries disposen d'ordinadors amb connexió a Internet gratuïta durant 20 hores al mes.
  • Nous centres d'interès - S'han habilitat espais temàtics dedicats a la cuina i a l'hort i als productes del Parc Agrari.
  • Sala "L'agulla daurada" - Aquí es faran activitats adreçades als joves. També s'ha habilitat una zona amb publicacions d'interès per a aquest col·lectiu.

Planta 3

  • Llibres a la mida de cadascú - A les plantes 2 i 3 es troba el gruix del fons de la biblioteca, amb obres per satisfer els insteressos i gustos de tothom.

Xarxes socials

 Icona per accedir al facebook de la biblioteca    Icona per accedir al compte d'Instagram de la biblioteca   Icona per accedir al bloc de la Biblioteca 

Situació
descandmap
C. Verge de Montserrat 0003 BX 02 (SANT FELIU DE LLOBREGAT)
Galeria d'imatges
Agenda
03/01/2018 18:00
Xerrada sobre el consumisme en dates de Nadal. Necessitem tot el que comprem?
Activitat dirigida a joves a partir dels 16 anys.
Veure tots els esdeveniments
Link to ObjectExecute action