Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

28/06/2017 21:14:32

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Contingut de la pàgina

L'Ajuntament inicia el procés de selecció de 14 persones com a personal administratiu i electricistes en el marc de dos plans d'ocupació

L'Ajuntament inicia el procés de selecció per contractar durant un any un total de 14 persones en situació d'atur com a auxiliars administratius i electricistes a través de dos plans d'ocupació.

L'Ajuntament i PIMEC firmen un conveni de col·laboració per fomentar l'activitat econòmica

L'objectiu del conveni és que Ajuntament i PIMEC treballin plegats per promoure accions de millora en el desenvolupament de les petites i mitjanes empreses i autònoms del municipi.

Comerç21. Apunta-t'hi!

La Diputació de Barcelona i PIMEC Comerç, ens presenten el  Programa Comerç21.

Una acció de suport, assessorament i acompanyament personalitzat per a comerços i serveis amb capacitat i voluntat de millora i creixement del negoci.

En la seva primera edició només podran participar 50 micropimes de Barcelona.

Continua llegint, no et quedis fora!

Engega la segona convocatòria del Projecte Mentoring de suport a l'emprenedoria

S'inicia la segona edició del Projecte Mentoring, que posa en contacte persones emprenedores que s'inicien en el món dels negocis amb professionals experimentats que actuen com a mentors i els assessoren.

Apareix a ATRÁPALO amb "A un salt de Barcelona" de Turisme del Baix Llobregat

Fins a finals d'any, Turisme del Baix Llobregat amb col·laboració amb els ajuntaments de la comarca ha organitzat una campanya de promoció del turisme del territori mitjançant el portal Atrapalo adreçada al mercat espanyol (principalment Madrid, Aragó i País Basc).

Us apunteu?

123456789
Jump to ObjectExecute action