Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

01/05/2017 08:22:47

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

CERCA

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Contingut de la pàgina

Programa empresarial "Accelera el creixement"

Programa Accelera el Creixement, de suport a empreses amb alt potencial de creixement promogut per Diputació de Barcelona i PIMEC. Ofereix 60 hores de formació i d'assessorament amb experts en estratègia, finançament, innovació, internacionalització, entre altres, per tal d'abordar els projectes de creixement empresarial.

Servei de creació d'empreses: Ares Salo de Bellesa Orgànica

Donem la benvinguda al municipi a un nou projecte d'emprenedoria, una nova proposta de serveis pels ciutadans:  "ARES, SALÓ DE BELLESA" al carrer Josep Maria de Molina núm. 16.

 

Atípics: Programa d'emprenedoria social per a joves a Catalunya

Tens una idea i vols posar-la en marxa? Resideixes a Catalunya? Atípics selecciona 20 joves d'entre 18 i 29 anys que tinguin el temps i l'energia per fer realitat la seva idea.

La regidora d'Activitat Econòmica i Ocupació participa en la jornada sobre l'economia circular a l'AMB

La regidora d'Activitat Econòmica i Ocupació, Cinta Daudé, ha participat aquest dimecres, 5 d'abril, en la jornada sobre el potencial de l'economia circular a l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

Obert el termini per sol·licitar ajuts per a empreses i persones emprenedores al 2017

L'Ajuntament ha obert el termini perquè les persones en situació d'atur que s'estableixin com a autònomes i les empreses locals que contractin persones aturades de la ciutat puguin sol·licitar ajudes econòmiques per al foment de l'ocupació.

123456789
Jump to ObjectExecute action