Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

24/03/2017 01:06:53

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

CERCA

Menú superior

Menú principal

Formació per a la recerca de feina

Contingut de la pàgina

Formació per a la recerca de feina

Taller: Potencia el teu currículum

Sessió de 2 hores de durada que et permetrà conèixer diferents models i tipologia de currículum i aplicar davant de l'ordinador les millores que potenciïn el teu perfil professional. L'orientador/a laboral t'ajudarà !

 

Taller: Competències clau en el mercat de treball

Anàlisi de les competències pròpies i anàlisi de les més demandades en el mercat de treball actual.

Amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Taller: Com superar una dinàmica de grup amb èxit

Conèixer la dinàmica de grup com a eina de selecció, saber quan s'utilitza; i desenvolupar les competències necessàries per superar amb èxit aquesta tècnica de selecció. 

Amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Taller: La intel·ligència emocional obre portes

Saber què és la Intel·ligència Emocional i com incrementar el nostre autoconeixement, aprenent a gestionar les nostres emocions i facilitant, d'aquesta manera, la comunicació i relació amb els altres.

Amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Taller: Coaching motivacional.Si la crisi et dóna llimones, fes llimonada. Troba oportunitats laborals on altres veuen adversitats

Taller que et permetrà trobar recursos per fer front a les dificultats i adversitats, a partir d'ampliar perspectives, fomentar la creativitat i detectar oportunitats en el moment de buscar solucions.

Amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Espai TIC 1: Espai bàsic de recerca de feina a Internet

Sessió de 2 hores de durada d'autoaprenentatge amb el suport d'un/a dinamitzador/a que et permetrà conèixer les pautes bàsiques per a la recerca de feina online.

Espai TIC 2: Espai de recerca de feina a les xarxes socials i altres eines digitals

Sessió de 2 hores de durada d'autoaprenentatge amb el suport d'un/a dinamitzador/a que et permetrà conèixer les pautes bàsiques per a la recerca de feina a les xarxes socials i amb aplicacions per al teu dispositiu mòbil.

 

 

Taller: Optimitza el teu perfil professional a Linkedin

Sessió de 3 hores que et donarà informació sobre una de les xarxes socials professionals més importants. Et permetrà participar en grups, fer networking i establir estratègies per la recerca de feina.

Jump to ObjectExecute action