Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

27/02/2017 17:05:32

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

CERCA

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Contingut de la pàgina

Conveni amb l'empresa de serveis Ambientalia World per potenciar el Servei Local d'Ocupació

Amb l'objectiu de fomentar la inserció laboral de les persones inscrites al Servei Local d'Ocupació i afavorir a les empreses que busquen personal la recerca de candidatures, l'Ajuntament ha signat un conveni amb l'empresa concessionària de serveis Ambientalia World, S.L.

Cloenda del programa Fem Ocupació per Joves

L'Aula Sant Feliu ha acollit aquest dimecres la cloenda del programa Fem Ocupació per Joves 2015, adreçat a joves d'entre 18 i 25 anys, amb l'objectiu de reduir les barreres d'accés al treball incentivant les empreses a contractar jovent actiu.

Calendari de Formació en Creació i Gestió d'empreses 2017

L'ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, conjuntament amb els ajuntaments de Sant Joan Despí i Sant Just Desvern, fa públic el Calendari 2017 de les accions formatives adreçades a persones emprenedores, comerços, empreses de nova creació i empreses ja consolidades.

 

Seminari Pack TIC: Wordpress

Vols conèixer i treballar amb un dels gestors de blogs i webs més utilitzats del mercat? Vols crear la teva pròpia botiga online?

Els propers 23 de febrer, 2 i 6 de març comencem un conjunt de tres seminaris, dos teòrics i un pràctic, adreçat a persones emprenedores, autònoms, empreses i comerços.

"Planifica el teu web i crea'l amb Wordpress" i "Descobreix com vendre des del teu web de Wordpress, amb el Pluggin Woocommerce"

L'Ajuntament i AEPLA signen un conveni de col·laboració per millorar la competitivitat dels polígons i les empreses

L'Ajuntament i l'Associació d'Empresaris dels Polígons Industrials de Sant Feliu signen un conveni per millorar els serveis dels polígons de la ciutat, així com la competitivitat de les empreses que hi estan ubicades.

123456789
Jump to ObjectExecute action