Educació i formació

30/04/2017 11:02:11

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

CERCA

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Contingut de la pàgina

L'XI Fòrum de Treballs de Recerca distingeix cinc alumnes de Sant Feliu

Cinc alumnes de segon de Batxillerat de Sant Feliu han resultat premiats en l'onzena edició del Fòrum de Treballs de Recerca del curs 2016-2017 en que participen alumnes dels centres de secundària de Sant Feliu i Molins de Rei. 

Alumnes francesos i italians visiten Sant Feliu en el marc del programa Erasmus+ en què participa el Centre Xamfrà Sant Miquel

Una delegació d'alumnes de l'institut francès Lycée Le Bourget i de l'Istituto d'istruzione superiore Raffaele Piria d'Itàlia comparteixen experiències amb els nois i noies que estudien al Centre Xamfrà Taller Sant Miquel de Sant Feliu.

La desena Festa del Voluntariat per la llengua reconeix les parelles lingüístiques

El proper divendres 28 d'abril, a les 19.30 h, tindrà lloc al Centre Cívic Les Tovalloles la desena edició de la Festa del Voluntariat per la llengua per retre un reconeixement a les persones que participen en el programa de Voluntariat per la llengua a la ciutat.

El projecte "Poemes i roses" del Col·legi Mare de Déu de la Mercè promou el patrimoni roserista de la ciutat

En el marc del projecte s'han col·locat vuit plafons de fusta en els carrers de la ciutat amb poemes de roses escrits per autors locals.

Més de 260 infants participen en la 2a Trobada Local de Jocs Alternatius

Un total de 262 infants de quart de primària de diferents escoles de la ciutat han participat aquest dimarts, 25 d'abril, en la 2a Trobada Local de Jocs Alternatius que s'ha celebrat a la zona esportiva de Les Grases. 

123456789

Departament d'Educació i Infància
Pl. Lluís Companys, 1
Tel. 93 685 80 02
Adreça electrònica: educacio@santfeliu.cat
Jump to ObjectExecute action