Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

26/02/2017 08:39:56

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

CERCA

Menú superior

Menú principal

Formació per a la recerca de feina

Contingut de la pàgina

Formació per a la recerca de feina

Taller: Potencia el teu currículum

Sessió de 2 hores de durada que et permetrà conèixer diferents models i tipologia de currículum i aplicar davant de l'ordinador les millores que potenciïn el teu perfil professional. L'orientador/a laboral t'ajudarà !

 

Taller: Coaching motivacional.Si la crisi et dóna llimones, fes llimonada. Troba oportunitats laborals on altres veuen adversitats

Taller que et permetrà trobar recursos per fer front a les dificultats i adversitats, a partir d'ampliar perspectives, fomentar la creativitat i detectar oportunitats en el moment de buscar solucions.

Amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Taller: Supera l'entrevista de feina amb èxit

Eines bàsiques per fer front a l'entrevista de feina: com em veuen, com em veig, com responc, quina és la meva imatge? Ets gravaràs en vídeo i et veuràs. 

Taller: Optimitza el teu perfil professional a Linkedin

Sessió de 3 hores que et donarà informació sobre una de les xarxes socials professionals més importants. Et permetrà participar en grups, fer networking i establir estratègies per la recerca de feina.

Taller: Dóna't d'alta a portals de feina

Formació de 5 hores de durada que et permetrà donar-te d'alta en diferents portals de recerca de feina, completar el perfil professional i adjuntar el currículum; així podràs inscriure't a ofertes de treball.

Taller: Com superar una dinàmica de grup amb èxit

Conèixer la dinàmica de grup com a eina de selecció, saber quan s'utilitza; i desenvolupar les competències necessàries per superar amb èxit aquesta tècnica de selecció. 

Amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Taller: Competències clau en el mercat de treball

Anàlisi de les competències pròpies i anàlisi de les més demandades en el mercat de treball actual.

Amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Taller: La intel·ligència emocional obre portes

Saber què és la Intel·ligència Emocional i com incrementar el nostre autoconeixement, aprenent a gestionar les nostres emocions i facilitant, d'aquesta manera, la comunicació i relació amb els altres.

Amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Taller: Internet per a la recerca de feina

Curs de 20 hores de durada que et facilitarà coneixements bàsics d'informàtica i d'Internet, que et permetran fer el teu propi currículum i la carta de presentació, crear un compte de correu electrònic i aprendre a adjuntar documents, a cercar ofertes de feina en els webs i a saber com inscriure't-hi.

Jump to ObjectExecute action