Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

18/08/2017 07:19:12

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Menú superior

Menú principal

Programa municipal d'activitats educatives

Programa municipal d'activitats educatives

Programa municipal d'activitats educatives

Contingut de la pàgina

Programa municipal d'activitats educatives
 
Aquest curs 2016-2017 el Programa municipal d'activitats Educatives està format per 118 activitats, 25 més que l'any anterior, que configuren un catàleg d'activitats que l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, a través del departament d'Educació, ofereix a l'inici de cada curs escolar a tots els centres educatius del municipi.
 
Us presentem una àmplia i variada proposta d'activitats educatives recollides en un sol document, amb l'objectiu d'oferir als alumnes un coneixement complementari al que s'obté a partir de l'ensenyament curricular. Aquest curs s'incorporen 57 noves activitats, organitzades per l'Ajuntament, altres institucions i entitats del municipi.
 
Aquest conjunt d'activitats està adreçat a tots els centres educatius de la ciutat i a tots els nivells educatius: educació infantil, educació primària, educació secundària, batxillerat, cicles formatius, educació especial, centres ocupacionals, programes de transició al treball i formació d'adults.
 
Des del curs passat el Programa Municipal d'Activitats Educatives està disponible al web municipal; des d'aquí podreu consultar les activitats disponibles per nivell educatiu i per categoria, així com fer directament les inscripcions.
 
Les activitats proposades les trobareu dividides en 8 categories:
 
Coneixement de l’entorn, amb activitats perquè pugueu conèixer el nostre patrimoni local (la Garsa, el Drac, la Nau, la Joana Raspall, Can Bertrand, la Penya del Moro, ...), el teixit econòmic de la Ciutat, així com conèixer de primera mà l'Ajuntament i l'Alcalde.
 
Activitats culturals, amb les que podreu conèixer que fan i que podeu fer a la Biblioteca, a l'Arxiu, anar al teatre, anar al cinema, participar en un concurs literari per Sant Jordi o en activitats durant la Setmana de la poesia.
 
Educació per a la sostenibilitat, en la que trobareu activitats per treballar els valors de sostenibilitat ambiental, podreu visitar els parcs més emblemàtics de la ciutat i dels nostres voltants i saber com es fa el compostatge, com funciona l'energia eòlica o descobrir els ocells de Sant Feliu entre d'altres moltes activitats.
 
Educació per a la ciutadania, en les que treballareu principalment els valors democràtics i participatius, els drets humans, la igualtat, la cultura de la pau, la consciència social i l'educació viària, amb especial atenció aquest curs a la desigualtats i als viatges no triats de totes aquelles persones que han de marxar del seu país. 
 
Activitats esportives, amb les que podreu participar en activitats d'atletisme, natació, orientació i d'altres activitats esportives.
 
Educació per a la salut, en la que trobareu activitats sobre hàbits saludables i sobre autoprotecció.
 
Activitats sobre noves tecnologies, amb activitats de cultura d'emprenedoria i innovació, d'ús segur d'Internet i de les xarxes socials, programació i creació d'App, entre d'altres.
 
Activitats de suport als centres, amb l'activitat d'informació i suport des dell Punt d'Informació i Dinamització als Centres d'Educació Secundària.
   
 
Mireia Aldana Llorens
Presidenta de l’Àrea de Drets de Ciutadania i Polítiques Socials
Regidora d’Educació i Infància, Serveis Socials, Nova Ciutadania i Agermanaments
Jump to ObjectExecute action