Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

22/08/2017 18:47:50

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Contingut de la pàgina

Procés de seleccció de plans d'ocupació

Ha finalitzat el procés de selecció de plans d'ocupació que s'inclouen en el marc del Programa complementari de foment de l'ocupació local 2017-2018 de la Diputació de Barcelona. 

Per consultar els llistats de persones seleccionades podeu clicar sobre el títol de la notícia. 

 

Es lliuren els diplomes a 44 persones que s'han format en el marc del Dispositiu de Treball als barris durant el primer semestre de 2017

El Centre Cívic Les Tovalloles ha acollit aquest dimarts, 25 de juliol, l'acte de cloenda i lliurament de diplomes als alumnes que s'han format durant el primer semestre de 2017 en quatre cursos desenvolupats en el marc del Dispositiu d'inserció de Treball als barris.

La regidora Cinta Daudé participa en la cloenda dels projectes singulars de garantia juvenil

La regidora d'Activitat Econòmica i Ocupació, Cinta Daudé, ha participat aquest dijous 6 de juliol en la cloenda dels projectes singulars de garantia juvenil de la Fundació Futur celebrada a L'Hospitalet.

Calendari de Formació en Creació i Gestió d'empreses 2017

L'ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, conjuntament amb els ajuntaments de Sant Joan Despí i Sant Just Desvern, fa públic el Calendari 2017 de les accions formatives adreçades a persones emprenedores, comerços, empreses de nova creació i empreses ja consolidades.

 

Visita de la Regidora M. Cinta Daudé a l'empresa Leoni

La Regidora d'Activitat Econòmica i Ocupació M. Cinta Daudé, va visitar el passat divendres 30 de juny l'empresa Leoni Systems, ubicada a Sant Feliu de Llobregat. Aquesta visita estava emmarcada en les celebracions que està realitzant l'empresa durant el 2017, per commemorar els 100 anys de la seva fundació. 

123456789
Jump to ObjectExecute action