Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

18/10/2017 05:34:13

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Contingut de la pàgina

Google Adwords i altres eines de publicitat a Internet

T'agradaria promocionar la teva empresa? Saps quina és la millor estratègia publicitària?

Sens dubte, Internet és un molt bon espai per a la difusió de les empreses i és per que això t'oferim la possibilitat d'assistir a aquest seminari, dirigit a persones emprenedores, professionals autònoms, empreses i comersos el proper 26 d'octubre.

Prova pilot del servei que porta la compra a casa de forma sostenible

L'Ajuntament de Sant Feliu, amb la col·laboració del projecte d'innovació social Koiki i la Fundació Nou Xamfrà, dedicada a la integració laboral i social de persones amb discapacitat intel·lectual, ha posat en marxa una prova pilot del servei de recollida i lliurament social i sostenible de compres a domicili.

L'Ajuntament inicia el procés de selecció d'un pla d'ocupació per a dones en situació d'atur

L'Ajuntament iniciarà la propera setmana el procés de selecció d'un pla d'ocupació adreçat exclusivament a dones que es troben en situació d'atur, per facilitar-ne la seva inserció al món laboral.

El Comerç surt al carrer el diumenge 8 d'octubre

La plaça de la Vila serà l'espai on el diumenge 8 d'octubre se celebrarà una nova edició del "Comerç surt al carrer", de 10 a 15 h.

L'Ajuntament contracta 8 persones en el marc d'un pla d'ocupació de suport a serveis municipals

L'1 d'octubre es posa en marxa a la ciutat un nou pla d'ocupació que ha permès la contractació de 8 persones en situació d'atur i amb perfil d'auxiliar administratiu en el marc del Pla de suport a serveis a la ciutadania de la Diputació de Barcelona.

123456789
Link to ObjectExecute action