Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

29/06/2017 17:58:05

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Contingut de la pàgina

Es lliuren els diplomes als 42 joves que s'han format en els programes PFI-PTT 2017

Un total de 42 joves reben el certificat que acredita que han superat els cursos del Programa de Formació i Inserció (PFI)-Pla de Transició al Treball (PTT) que es va posar en marxa el setembre de 2016.

L'Ajuntament inicia el procés de selecció de 14 persones com a personal administratiu i electricistes en el marc de dos plans d'ocupació

L'Ajuntament inicia el procés de selecció per contractar durant un any un total de 14 persones en situació d'atur com a auxiliars administratius i electricistes a través de dos plans d'ocupació.

Curs Introducció per a gestories sobre les formes jurídiques d'Associacions i Cooperatives.

Els dies 3 i 5 de juliol es realitzarà el curs "Introducció per a gestories sobre les formes jurídiques d'Associacions i Cooperatives. Saps com assessorar-les?". Aquest curs serà impartit pel Col·legi d'Economistes de Catalunya i és gratuït.

L'Ajuntament i PIMEC firmen un conveni de col·laboració per fomentar l'activitat econòmica

L'objectiu del conveni és que Ajuntament i PIMEC treballin plegats per promoure accions de millora en el desenvolupament de les petites i mitjanes empreses i autònoms del municipi.

Comerç21. Apunta-t'hi!

La Diputació de Barcelona i PIMEC Comerç, ens presenten el  Programa Comerç21.

Una acció de suport, assessorament i acompanyament personalitzat per a comerços i serveis amb capacitat i voluntat de millora i creixement del negoci.

En la seva primera edició només podran participar 50 micropimes de Barcelona.

Continua llegint, no et quedis fora!

123456789
Jump to ObjectExecute action